Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Eszméletlen mennyiségű dallal rendelkezünk, Axlnek eleve van két rögzített lemeze”

1103gnrNoha pár hónappal ezelőtt felreppent a pletyka, hogy W. Axl Rose lassan nyugdíjazná a Guns N' Roses nevét, a valóság a jelek szerint tényleg nem ez: a csapat új zenéken dolgozik, és koncertezni is szeretne 2015-ben.

„Sok olyan anyaggal rendelkezünk, ami már teljesen készen van, és már a befejező stádiumban járunk velük", mondta a napokban Dizzy Reed billentyűs, a Guns N' Roses Axl melletti egyetlen régi tagja a VH1-nak. „Ezek közül azt kell majd válogatnunk, milyen összeállításban jöjjenek majd ki az egyes dalok. Szóval most itt tartunk, és remélhetőleg tényleg hamarosan megjelenhetnek." A billentyűs nemrég egy másik interjúban azt mondta, a csapat tagjai folyamatosan dolgoznak a friss szerzeményeken. „Mind ide-oda küldözgetjük egymásnak a fájlokat, de azért vannak olyan anyagaink is, amiket még be kell fejeznünk és ki kell adnunk. És ez előbb-utóbb meg is fog történni", mondta Reed a The Pulse Of Radiónak.

Dizzyhez a mai Guns egyik gitárosa, DJ Ashba is csatlakozott, aki egyenesen úgy fogalmazott a Legendary Rock Interviewsnak, hogy noha a csapat turnét is tervez jövőre, most már egyértelműen be akarnak fejezni bizonyos új zenéket a stúdióban. „Koncertezni is akarunk egy kicsit 2015-ben, de a középpontban már az áll, hogy stúdióba vonuljunk, és összerakjuk az általunk legjobbnak érzett Guns N' Roses-lemezt. Az anyaghiány bizonyosan nem jelent majd gondot, mert eszméletlen mennyiségű dallal rendelkezünk. Axlnek eleve ott van két teljes, már rögzített lemeze. Mutatott nekem róluk dalokat, és egészen elképesztőek! Alig várom, hogy belemélyedjek ezekbe a muzsikákba! Én is tonnányi dalt írtam, és fel is demóztam közülük elég sokat, szóval most már tényleg csak annyit kell tennünk, hogy átválogatjuk a rendelkezésünkre álló anyagokat."

Ugyan a Gunsban Tommy Stinson basszusgitáros státusza annyira betonbiztosnak tekinthető, amennyire Axl mellett bármi az lehet, az idei közös dél-amerikai koncertek után a zenekar eredeti basszere, Duff McKagan sem zárja ki, hogy valaha még felvételeket készítsen a bandával. „Soha nem mondok nemet semmire, főleg manapság", válaszolta Duff a The Eric Blair Showban, amikor arról faggatták, hajlandó lenne-e ismét stúdiózni a Gunsszal. „Mára elég rendesen megtanultam, hogy sosem tudhatod, mi vár rád a következő pillanatban. Ezt félretéve pedig boldog vagyok, hogy össze tudtunk jönni Axllel, átbeszélhettünk néhány dolgot, aztán utána röhögtünk egy csomó szarságon, ami azelőtt történt velünk..."

A Guns legutóbbi kiadványa egy nagyszabású élő videóanyag volt idén nyáron, Appetite For Democracy 3D: Live At The Hard Rock Casino – Las Vegas címmel.

 

Hozzászólások 

 
-1 #7 iLane 2014-11-05 17:02
Guns n Roses gitárosa DJ Ashba??? Mijafasz van? A Guns gitárosa Slash. Pont.
Idézet
 
 
+1 #6 Béééééla 2014-11-04 09:38
Mi a faxnak kell 8 ember oda, ahol a fele is tökéletesen elég lenne?
Idézet
 
 
+3 #5 kula bácsi 2014-11-03 22:35
Idézet - a.75:
Háát, nem tudom. Egyáltalán jó az nekünk, ha megjelenik egy új lemez tőlük?


Szerintem jó lenne. Csak nem ettől a csapattól (bár ez is érdekes lenne), hanem mondjuk legyen a réééégi Guns + Axl énekeljen a lemezen, de koncertekre hívják meg a Kennedy-t inkább, Axl-t meg tegyék addig az öltözőszekrényé be. Az ütősöket feljátszhatná osztozva a Sorum, meg az Adler, a dalok stílusától függően.

Ja, és persze Izzy legyen, ne a Gilby, aki egyébként jó arc, de azért inkább az Izzy legyen. :)

Na, megvennétek ezt a lemezt, pöcsök?!
Idézet
 
 
+3 #4 a.75 2014-11-03 21:48
Háát, nem tudom. Egyáltalán jó az nekünk, ha megjelenik egy új lemez tőlük?
Idézet
 
 
+9 #3 kula bácsi 2014-11-03 20:38
Pont jó szülinapi ajándék lesz, 50 leszek, mikor kijön. (Most vagyok 39...)
Idézet
 
 
+25 #2 Dead again 2014-11-03 11:24
Guns 'n' Roses halott és élvezi
Idézet
 
 
+17 #1 queensryche999 2014-11-03 09:48
Hiszem, ha látom, de főleg ha hallom. Velük kapcsolatban egy nyilatkozat még semmire nem garancia. Igazából sosem volt az. Emlékszem az Illusion megjelenésével kapcsolatos dumákra, pedig az nagyon nem ma volt. Már azt is húzták. A Kínai Demokráciáról meg inkább ne beszéljünk. Jön... majd... valamikor... egyszer. Addig meg lehet az asztalfióknak gyártani a ki-tudja-milyen (színvonal) demókat.
Félreértés ne essék: ez nem fika. Axl azt csinál, amit akar. Nyilvánvaló, hogy nem mozgatja a dolog motiváció szempontjából. Meg is értem. A régi nótákból faszán megél (koncertek főleg, de szerintem még a lemezeik is jól mennek a mai viszonyokhoz képest), bizonyítani nem akar, elvan az elefántcsonttor onyban.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.