Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egy csomó minden teljesen kiadásra kész”

A napokban jelent meg a Guns N’ Roses új koncertvideója, a Appetite For Democracy 3D: Live From The Hard Rock Casino - Las Vegas, és lehet, hogy idén már nem nagyon hallunk majd a zenekarról. Dizzy Reed billentyűs szerint ugyanakkor folyamatosan tervezgetik az új zenék megjelentetését.

„Most mindenképpen kiveszünk egy kis szabadságot, nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán bármit is csinálunk még ebben az évben”, mondta Dizzy a Billboardnak, és egyúttal cáfolta azokat a korábban felreppent – és akkor már az asztalról lesöpört – pletykákat, amelyek szerint a Guns N’ Roses hamarosan végleg bedobná a törölközőt. „Remélhetőleg persze lesz még valami ebben az évben is, de jövőre egészen biztosan. Túl sokáig nem maradhatunk távol. Ami ezeket a híreszteléseket illeti, annyi szarság kering, amiből egyetlen szót sem szabad elhinni… Nagyon régóta zenélek már ebben a csapatban, így igazából semmi sem lep meg. Amikor meghallom a hasonló pletykákat, egyből el is hessegetem őket, aztán úgyis mindig jön a következő… Még annyira sem érdekelnek, hogy egyáltalán utánakérdezzek, vajon honnan indultak el, vagy miért. Ha valami fontos történik, úgyis kapok egy telefonhívást…”

Dizzy a napokban egy másik interjúban azt mondta a TheRockRevivalnak: reményei szerint a zenekar hamarosan végre tényleg új zenékkel rukkolhat elő. „Mindenképpen tervben van új dalok megjelentetése, de egy ideje már nem nagyon beszéltünk róla… De ettől még egy csomó minden teljesen kiadásra kész, és az embereknek hallaniuk is kell ezeket. Szóval meg is fognak jelenni, csak konkrét dátum nincs még hozzá. Folyamatosan drukkolok, de azért a lélegzetemet nem tartom vissza addig…”

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 Palinkas Vince 2014-07-11 13:06
Mondjuk a szenioritás elve alapján Dizzy hiteles forrás Guns-ügyben.
Viszont nagyon jó a koncertfelvétel , tegnap néztem meg, bár nem 3D-ben.
Idézet
 
 
+2 #2 TelekiPál 2014-07-11 12:32
Éppen az jutott eszembe, hogy egy bizonyos kor fölött minden zenekar meghülyül vajon? A Metallica, a Guns, a Slayer, a Megadeth (a sorozatos koncertlemondás ok és Mustain vissza-visszatérő hisztijei) ... ki van még?
Idézet
 
 
+7 #1 the raven 2014-07-10 19:04
csomó minden kész,de nem adjuk ki,de az embereknek hallaniuk kel,de mégsem,és nem beszélünk róla,de azért mégis,a pletykákat elhesegetem.....ezt teszem most én is...hülyegyerek....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.