Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Érezni a zenénkben a death metal dicsőséges régi napjainak szellemiségét”

0831theendAge Of Apocalypse címmel, szeptember 23-án jön ki az FDA Rekotz gondozásában a The End első EP-je, amelyről most meghallgatható a címadó dal. A csapatban a Death és a Massacre korábbi tagjai zenélnek.

Rick Rozz gitáros (Death, Massacre), Mike Mazzonetto dobos (Massacre) és Michael Grim basszer/énekes alkotja a The End nevű zenekart, akik ősszel adják ki első minialbumukat. A trió a klasszikus floridai death metalt kombinálja a ’90-es évek első felének ízeivel, és Tim Vazquez hangmérnökkel rögzítette első EP-jét, amelyre négy szerzemény kerül fel: az Age Of Apocalypse, a Crawling Back To Life, a Silent Screams Of Death és az Inhale The Plague. Alább máris meghallgatható a címadó téma.

„Emlékeztek még azokra az időkre, amikor a metal izgalmas volt? Az első alkalomra, amikor összetalálkoztatok a Slayer vagy a Death zenéjével?”, tette fel a kérdést Rozz még a The End megalakításakor. „Az évek során egyre inkább úgy tűnt, hogy a metalból kiveszett az izgalom. Minél extrémebbek a bandák, úgy válik egyre kevésbé érdekessé az egész. Néhány zenekar persze így is tud zavarni maga körül némi vizet, de a többség képtelen rá. Most itt vagyunk mi, akik még mindig tudjuk, mitől értékes egy jó dallam, de közben ígérjük, hogy durvák is maradunk. A régi módon nyomjuk a death metalt, mert nem ismerünk más utat. A zenénk sötét, gonosz és éhes, érezzük benne a death metal dicsőséges régi napjainak szellemiségét, de friss, modern érzésvilággal.”

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 necromedve 2016-09-12 14:31
Maradok az első Massacre lemeznél, azon jobban érezni a dicsőséges napok szellemiségét. Ez elég szürke, pont mint a Back from beyond...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.