Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Eredeti felállásában készítette el visszatérő albumát a Babylon A.D.

Fennállásának harmincadik évfordulója alkalmából novemberben új albumot jelentet meg a Babylon A.D., akik ráadásul eredeti felállásban dolgoznak. A Revelation Highway című lemez első dala, a Crash And Burn máris meghallgatható.

0829babylonad

Új klipet mutatott be a San Franciscó-i Babylon A.D., akik november 10-én új nagylemezzel jelentkeznek Revelation Highway címmel. A csapat alapfelállásában készítette el az anyagot, vagyis Derek Davis énekes, John Matthews és Ron Freschi gitárosok, Jamey Pacheco dobos és Robb Reid dobos egyaránt felsorakozott az ügy mellett, a kiadó pedig a Frontiers lesz. „Ez egy baromi jó lemez, a nyitó Crash And Burntől kezdve a legutolsó Saturday Nightig", mondja Davis. „Nagyon élveztük a munkát, amiben komoly szerepe volt annak is, hogy visszatért hozzánk az alapfelállás szólógitárosa, John Matthews is. Ő adta a szikrát ahhoz, hogy elkészítsünk egy új albumot. Maga a zene nagyon kemény, de dallamos is, sok jó szöveggel, és olyan kiugró dalokkal, mint a One Million Miles, a Tears, a Rags To Riches és a She Likes To Give It. Ezek a dalok már első hallásra is megjegyezhetők, tudom, hogy a rajongók is imádni fogják őket! És persze vannak lángoló szólók is, hogy a metalosok is örüljenek."

babylonad_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Crash And Burn
02. Fool On Fire
03. One Million Miles
04. Tears
05. She Likes To Give It
06. Rags To Riches
07. Last Time For Love
08. I'm No Good For You
09. Saturday Night
10. Don't Tell Me Tonight

A Babylon A.D. a '80-as évek második felének egyik kultikus hajbandája volt, akik főleg első lemezükkel, az 1989-es Babylon A.D.-vel arattak komolyabb sikereket, utóbbi aranylemez lett az Egyesült Államokban, és a mai napig féltve őrzött ritkaságnak számít a műfaj hívei körében. Az 1992-es, szintén igen erős folytatás, a Nothing Sacred a zenei klíma változásai miatt már elsikkadt, így a csapat is szétszéledt, noha eltérő felállásokban néha össze-összejöttek. Teljes hosszúságú, új és saját dalokkal teli sorlemezt ugyanakkor a 2000-es, hármas számú American Blitzkrieg óta nem jelentettek meg.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 lacc 2017-08-29 20:12
Hétvégén láttam őket. Hibátlan volt a Vainnel együtt, Spread Eagle-ben már nincs hang....
Idézet
 
 
+2 #1 norbert hellacopter 2017-08-29 20:02
Hát, sajnos ez elég jellegtelen, ízetlen dal... a '89-es anyaguk pedig mekkora lemez már, a Hammer Swings Down meg a Bang Go the Bells tökéletes hajmetál himnuszok, na ez a dal köszönő viszonyban sincs azokkal.
Azért a holnapi Babylon AD koncertet Bochumban nagyon megnézném, ahol mellettük a Spread Eagle, és a Vain lép fel...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.