Shock!

május 22.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Énekesét és két gitárosát is lecserélte az Ill Niňo: „Zenekarban játszani sok szempontból olyan, mint egy házasság”

Elég rendesen átalakult a latino nu metalos Ill Niňo felállása: a zenekar két gitárosát, illetve frontemberét is lecserélte. A zenekar azonban máris teljes, és egy új számot is bemutattak.

0118illnino

Meglepő hírek érkeztek az Ill Niňo környékéről. A zenekar megvált Cristian Machado énekestől, illetve két gitárosától, Ahrue Lustertől és Diego Verduzcótól. „Zenekarban játszani sok szempontból olyan, mint egy házasság: néha az emberek más irányba fejlődnek, már nem értenek szót egymással, és elkerülhetetlenné válik a szétválás", kommentálta a történteket a csapat alapítója és főnöke, Dave Chavarri dobos. „A legjobbakat kívánjuk a korábbi tagoknak a zenei karrierjük során, az új embereket pedig alapos mérlegelés után választottuk ki. Mindannyian elismert, tapasztalt zenészek."

A banda új tagjai Marcos Leal énekes (Shattered Sun), illetve Jes DeHoyos (Sons Of Texas) és Sal Dominguez (Upon A Burning Body) gitárosok. Leal eközben a Shattered Sunban is folytatja tovább a pályafutását. A friss felállás Sangre címmel máris közzétett egy új dalt, amely egyben az első szerzeményük jó öt év, azaz a 2014-es Till Death, La Familia nagylemez óta. A zenekart először két augusztusi német fesztiválon lehet majd megnézni ebben a formában élőben.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.