Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Énekesét és két gitárosát is lecserélte az Ill Niňo: „Zenekarban játszani sok szempontból olyan, mint egy házasság”

Elég rendesen átalakult a latino nu metalos Ill Niňo felállása: a zenekar két gitárosát, illetve frontemberét is lecserélte. A zenekar azonban máris teljes, és egy új számot is bemutattak.

0118illnino

Meglepő hírek érkeztek az Ill Niňo környékéről. A zenekar megvált Cristian Machado énekestől, illetve két gitárosától, Ahrue Lustertől és Diego Verduzcótól. „Zenekarban játszani sok szempontból olyan, mint egy házasság: néha az emberek más irányba fejlődnek, már nem értenek szót egymással, és elkerülhetetlenné válik a szétválás", kommentálta a történteket a csapat alapítója és főnöke, Dave Chavarri dobos. „A legjobbakat kívánjuk a korábbi tagoknak a zenei karrierjük során, az új embereket pedig alapos mérlegelés után választottuk ki. Mindannyian elismert, tapasztalt zenészek."

A banda új tagjai Marcos Leal énekes (Shattered Sun), illetve Jes DeHoyos (Sons Of Texas) és Sal Dominguez (Upon A Burning Body) gitárosok. Leal eközben a Shattered Sunban is folytatja tovább a pályafutását. A friss felállás Sangre címmel máris közzétett egy új dalt, amely egyben az első szerzeményük jó öt év, azaz a 2014-es Till Death, La Familia nagylemez óta. A zenekart először két augusztusi német fesztiválon lehet majd megnézni ebben a formában élőben.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.