Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ellopták Michael Schenker gitárjait és félig felvett új lemezét

0901msgKomoly veszélybe került Michael Schenker következő Temple Of Rock nagylemezének megjelenése, miután betörők jártak a stúdióban, és gyakorlatilag mindent elvittek, ami mozdítható volt – köztük rengeteg hangszert, illetve azokat a komputereket is, amelyeken a már rögzített anyag szerepelt...

Péntek este és vasárnap reggel között betörés történt a németországi Grevenben található Kidroom stúdióban, ahol többek között Michael Schenker is dolgozott új nagylemezén az elmúlt hetekben. A kár tetemes: négy gitárt is elloptak a helyszínről, köztük egy olyan króm Dean V-t, amelyből mindössze három létezik a világon. Hasonlóan kínos, hogy a tolvajok elvitték azokat a számítógépeket is, amelyeken az eddig rögzített anyagok szerepelnek, vagyis a zenekar jelenleg nem nagyon tudja folytatni a munkát.

„Mindannyiunkat felhúzott ez az egész, és el is baszta a hangulatunkat", mondta az esetről a TeamRocknak Doogie White énekes. „Én pénteken hazamentem, miután felénekeltem pár témát, Herman Rarebell pedig éppen akkor érkezett dobolni. A rablók a tetőablakokon keresztül törtek be, és elloptak pár gitárt, meg a felvételket rejtő számítógépeket és a háttértárakat. Még nem tudjuk, hogy legalább a dalok nyers keverése megmaradt-e. Hamarosan kiderül, maradt-e egyáltalán valamink, hogy hallgathassuk és dolgozhassunk belőle... A bűnözőzsenik csak gitárokat és komputereket láttak, és fogalmuk sincs, mennyire nehéz lesz megszabadulniuk ezektől: minden komoly figura tudni fogja, hogy lopott cuccok, és egyetlen rajongó sem fogja megvásárolni őket. Ők inkább leütik az eladót, és visszaadják őket nekünk... Ugyanígy alkalmi játékosok sem fogják őket megvenni, mert egy Dean V nem arra való, hogy a tévé előtt játszogass rajta."

Az ugyanakkor az énekes szerint fel sem merült, hogy a csapat félbehagyja a lemez munkálatait: pár nap alatt összeszedik magukat a sokkból, és kitalálják, hogyan tovább.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 Final Command 2014-09-02 13:07
Na látjátok, EZ a zenelopás, nem az mp3 letöltés....
Idézet
 
 
+3 #2 zombee 2014-09-01 10:34
Így, hogy most már mindenki tudja, micsoda ritkaság is van az ellopott cuccok között, valami gyűjtőnek már el lehet adni. Stúdióból lopott értékes cuccokat nem a TV előtt gyakorló hobbizenészekne k adnak el amúgy sem. Ugyanakkor épp a ritkaság miatt lebukni is könnyebb vele.
Idézet
 
 
#1 Trollmagnet 2014-09-01 10:20
"köztük rengeteg hangszert, illetve azokat a komputereket is, amelyeken a már rögzített anyag szerepelt..."
KOMPUTER
KOMPUTER
doblátok a padlóla aki ezt a cikket írta...
egyébként fura, hogy nem készítettek biztonsági másolatokat :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.