Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ellefson Mustaine rákjáról: „A legtöbb, amit most megtehetünk Dave-ért, hogy hagyjuk pihenni”

Az egész metalszínteret sokkolta Dave Mustaine hétfőn bejelentett torokrák-diagnózisa. David Ellefson most megismételte: a Megadeth főnökének jók a gyógyulási esélyei.

1110mega

A That Metal Show-ban nyilatkozott Dave Mustaine friss torokrák-diagnózisáról David Ellefson. Mint a basszer a műsorban elmondta, a zenekar az elmúlt másfél hónapot Mustaine otthonában, Nashville-ben töltötte, és az új lemezen dolgoztak, így nagyjából minden a szemük előtt bontakozott ki. „Dave és én rengeteg szarságon vagyunk már túl: voltak csúcspontok, mélypontok, drogfüggőség, feloszlás, belső viták és minden más, szóval tényleg mindent láttunk már. Ez most csak egy újabb nehézség. Optimisták vagyunk a kezelések miatt. A hasonló megbetegedések esetében elég jók a sikerességi mutatók, szóval van is okunk erre”, szögezte le Ellefson. „Más esetek is megmutatták, hogy a torokrák kezelhető. Jelenleg olyan fázisban járunk, ahol úgy gondolom, még biztosan nem visszafordíthatatlan a dolog. Ez jó, és éppen ezért állunk most le, legalábbis turnéfronton, ha ugyanis folytatnánk, és erőltetnénk, hogy Dave énekeljen meg koncertezzen, annak aligha lenne jó vége. Van ebben valami ironikus… Három éve, amikor eltörtem a lábamat a Dystopia turnéjának kellős közepén a backstage-ben, azt mondtam: Dave, lejátszom a következő három bulit. Mire ő: nem, hazamész. Mind hazamegyünk, mert ha most nem gyógyul be a sérülésed, élethosszig tartó problémáid lehetnek. És így is tettünk. Tudom, hogy sok rajongó dühös és csalódott volt emiatt, én is az lennék, ha vártam volna a koncertet, de valós problémáról beszéltünk, és ezt kellett tennünk. Most ugyanez a helyzet: a legtöbb, amit most megtehetünk Dave-ért énekesként, a zenekar tagjaként és emberként, hogy hagyjuk pihenni.”

Ellefson megerősítette: mindenféle erőltetés nélkül, de a Megadeth új lemezének munkálatai Mustaine kezelései idején is folytatódnak. „Dave harcos, nagy küzdő, és mindig is remekül érezte, mikor kell a gázba taposni, illetve fékezni”, tette hozzá.

 

Hozzászólások 

 
#1 csillus 2019-06-20 10:12
Igaza van, az egészség a legfontosabb!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.