Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elkezdte a munkát az új lemezen az Alter Bridge

0109abMegindultak az Alter Bridge ötödik nagylemezének munkálatai. A zenekar februártól már a felvételekkel szeretne foglalkozni, a megjelenés a mostani állás szerint ősszel várható.

Ismét stúdióban dolgozik Mark Tremonti, Myles Kennedy, Brian Marshall és Scott Phillips, akik ebben a hónapban véglegesítik a dalokat az Alter Bridge ötödik nagylemezéhez, jövő hónapban pedig már a konkrét felvételeket szeretnék megkezdeni Michael „Elvis” Baskette producer segítségével. „Minden egyes nap írom a dalokat, gyakorlatilag non-stop dolgozom rajtuk”, mondta még egy decemberi interjúban Tremonti az új Alter Bridge-ről. „Épp most küldtem át a telefonom segítségével néhány ötletet Mylesnak, és januártól stúdiózunk. Először írunk egy kicsit közösen is, és utána, talán februárban a felvételeket is megkezdjük. Egyelőre még nem jöttünk össze ténylegesen együtt dolgozni a dalokon, de már elkezdtük küldözgetni egymásnak oda-vissza az ötleteket. Maga a lemez tehát még akármilyen irányba elmehet.”

Ami a 2013-as Fortress utódját illeti, a gitáros korábban azt mondta: „Tonnányi ötletem van különböző stílusokban. Legutóbb például egymás után születtek a súlyosabb témák. Remélhetőleg ezúttal valami újszerűvel is elő tudunk majd rukkolni.” A lemez elvileg ősszel érkezik, de Mark vélhetően még az új Alter Bridge előtt kihozza a tavaly megjelent Tremonti-anyag, a Cauterize Dust című folytatását is. Myles Kennedy november 18-ai budapesti koncertjéről Slash zenekarával itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.