Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elhunyt a Great White alapfelállásának basszusgitárosa

0929lorneblackMeghalt Lorne Black, az amerikai Great White eredeti basszusgitárosa, aki a csapat első három nagylemezén játszott. A zenész végzetét valamilyen függőség okozta, részleteket azonban egyelőre nem tudni a pontos körülményekről.

„Óriási szomorúsággal tudatjuk, hogy szeptember 27-én, pénteken elhunyt Lorne Black", tette közzé Jack Russell, a zenekar eredeti frontembere, aki egy megegyezés értelmében jelenleg egy Jack Russell's Great White nevű formációval turnézik az Egyesült Államokban. „Lorne a Great White első változatának nagyon komoly részét jelentette, nyugodjon békében!" Blacket a csapat másik fele, a jelenleg Terry Ilous énekessel kiálló „igazi" Great White is gyászolja. „Pár hónapja összefutottam Lorne unokatesójával, Roberttel, aki mondta, hogy Lorne nincs túl jól. Nagyon szerettem őt, és őszintén szomorú vagyok a hírek hallatán. Tudom, hogy hosszú ideje küzdött már a démonaival, és le vagyok sújtva, hogy a haláláról kellett értesülnöm. Nyugodj békében, barátom!", tette közzé Mark Kendall gitáros.

Lorne Black játéka a Great White első három lemezén hallható, ő játszott az 1984-es Great White-on, az 1986-os Shot In The Darkon és az 1987-es Once Bittenen is, amely ismertté tette a csapat nevét, és végül több mint 2 millió példányban kelt el az Egyesült Államokban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.