Shock!

február 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Életveszélyes állapotban szállították az intenzív osztályra Till Lindemannt - FRISSÍTVE!

Intenzív osztályon ápolják Till Lindemannt. A Rammstein frontembere szintén elkapta a koronavírust, és szélsőségesen magas lázzal szállították kórházba.

0327till

FRISSÍTVE 20.32-kor

A Rammstein hivatalos közleményt adott ki Till Lindemann egészségi állapotával kapcsolatban. Eszerint az énekes csütörtök este orvosi tanácsra ment kórházba, és valóban az intenzív osztályon töltötte az éjszakát, de már reggel kiengedték onnan, mivel jobban érezte magát. Koronavírus-tesztje negatív lett.

Az eredeti hír innentől következik.

A Bild beszámolója szerint mentővel szállították kórházba Till Lindemannt, a Rammstein 57 éves énekesét. A frontember március közepén tért haza Németországba szólózenekarának fellépései után, és ezután tesztelték pozitívra koronavírussal. Kórházba szállításakor kritikus állapotban volt extrém magas láza miatt, később pedig tüdőgyulladást állapítottak meg nála az orvosok.

Till a lap értesülései szerint már nincs életveszélyben, állapota stabilizálódott, de továbbra is az intenzív osztályon tartják karanténban.

 

Hozzászólások 

 
#8 Valentin Szilvia 2020-03-27 21:54
Idézet - Noémi:
Szerintem nem kellene a Bildtől venni cikket! A Rammstein hivatalos Facebook-oldala: "Yesterday evening Till Lindemann was admitted to a hospital on the band’s doctor’s advice. He spent the night in intensive care but has been moved as he is feeling better. Till has tested negative for the coronavirus."


Igen, ezért is frissítettük a cikket, ha megnézed fent.
Rengeteg külföldi és hazai portál átvette a korábbi cikket.
Idézet
 
 
#7 Noémi 2020-03-27 21:52
Szerintem nem kellene a Bildtől venni cikket! A Rammstein hivatalos Facebook-oldala: "Yesterday evening Till Lindemann was admitted to a hospital on the band’s doctor’s advice. He spent the night in intensive care but has been moved as he is feeling better. Till has tested negative for the coronavirus."
Idézet
 
 
#6 Ádám Szabó 2020-03-27 18:22
Gyerünk harcos. Ne add fel soha. Hozzánk még el kell jönnötök egy turnéra baszod, a Puskásba :)
Idézet
 
 
#5 RobertThorn 2020-03-27 18:14
Azért ilyen kategorikusan nem kijelenthető, hogy itt és ebben a városban kaphatta el, mert eléggé tág intervallumban mozog a lappangási idő (2-14 nap). Millió meg egy helyen elkaphatta sajnos..

Mert az, hogy alig van az oroszoknál fertőzés (az alacsony igazolt fertőzöttek számossága miatt).. hahh, na hát ez akkor volt igaz, amikor Putyin demokrata.. Saccperkb szerintem Moszkva pár héten belül ugyanolyan szarban lesz, mint most New York.

MIndenesetre jobbulást Tillnek, meg persze mindenki másnak is!
Idézet
 
 
#4 Karitativ Mongúz 2020-03-27 17:22
Oroszországban, Novoszibirszkbe n kaphatta el....
Pedig az oroszoknál kevesebb koronavírusos fertőzött van, mint Luxemburgban (146 millió lakosra csupán 440 igazolt páciens jut - március 23-i adat)...ennyit erről. :D Az a baj, hogy ez az egész koronavírus sztori is szegény rockzenészeket fogja megtizedelni, mert ők nem tehetik meg, hogy egy laptopról gyártják a zenéket otthonról, hanem a gatyájukat is le kell turnézniuk a megélhetésért. Az meg sok ember, sok helyszín, sok fertőzés. Ott van a szegény Chuck Billy, vagy most ez...és még lehetnek új nevek is. Jobbulást mindenkinek és vigyázzunk magunkra.
Idézet
 
 
#3 Tulus 2020-03-27 16:50
Basszus :( Nagyon remélem, hogy Till minél hamarabb felépül! :/
Idézet
 
 
#2 Szőlő 2020-03-27 15:42
Komolyan...verjem már bele ebbe a kurva koronába.....
Idézet
 
 
#1 Jézus 2020-03-27 14:26
Mostmár a kurva életbe...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.