Shock!

február 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Eldőlt az első nyári dominó: elhalasztották Nick Cave júniusi koncertjét

Későbbre halasztotta turnéját és így a június elején esedékes magyar koncertet is a Nick Cave And The Bad Seeds. Új időpont egyelőre nincs, de a fellépést biztosan bepótolják.

nick_cave_k2018_02

Aki esetleg abban bízik, hogy nyárra minden visszazökken a normális kerékvágásba, annak intő jel, hogy több tavaszi buli után megvan az első, a koronavírus miatt elhalasztott nyári koncert is: Nick Cave és zenekara teljes aktuális turnéját későbbi időpontra tolta. Az áprilisban kezdődő, és az eredeti tervek szerint június 2-án Budapestre érkező koncertsorozattal kapcsolatban a zenekar az alábbi közleményt adta ki: „Úgy döntöttünk, hogy új időpontra halasztjuk a Nick Cave & The Bad Seeds európai turnéját. Annak ellenére, hogy nehéz szível döntöttünk így, úgy érezzük, hogy mindannyiunk egészségét szem előtt tartva ez a legjobb, amit tehetünk.”

A zenekar és a helyi szervezők folyamatosan dolgoznak az új időpontok kijelölésén, és amint megvan a végleges menetrend, minden információt megosztanak majd a közönséggel. Minden jegy érvényes marad az új időpontra. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.