Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Eldőlt az első nyári dominó: elhalasztották Nick Cave júniusi koncertjét

Későbbre halasztotta turnéját és így a június elején esedékes magyar koncertet is a Nick Cave And The Bad Seeds. Új időpont egyelőre nincs, de a fellépést biztosan bepótolják.

nick_cave_k2018_02

Aki esetleg abban bízik, hogy nyárra minden visszazökken a normális kerékvágásba, annak intő jel, hogy több tavaszi buli után megvan az első, a koronavírus miatt elhalasztott nyári koncert is: Nick Cave és zenekara teljes aktuális turnéját későbbi időpontra tolta. Az áprilisban kezdődő, és az eredeti tervek szerint június 2-án Budapestre érkező koncertsorozattal kapcsolatban a zenekar az alábbi közleményt adta ki: „Úgy döntöttünk, hogy új időpontra halasztjuk a Nick Cave & The Bad Seeds európai turnéját. Annak ellenére, hogy nehéz szível döntöttünk így, úgy érezzük, hogy mindannyiunk egészségét szem előtt tartva ez a legjobb, amit tehetünk.”

A zenekar és a helyi szervezők folyamatosan dolgoznak az új időpontok kijelölésén, és amint megvan a végleges menetrend, minden információt megosztanak majd a közönséggel. Minden jegy érvényes marad az új időpontra. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.