Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Eközben Burbankben: feldolgozásalbum Corey Tayloréktól

1031ssMeanwhile In Burbank lesz a címe a Stone Sour jövőre várható feldolgozáslemezének. Corey Taylor énekes egyelőre nem árulta el pontosan, milyen dalokat rögzítettek az albumra, de régi álom vált valóra a projekttel.

„Hihetetlenül régen szó van már arról, hogy készítünk egy feldolgozáslemezt”, mondta Taylor a The Jasta Show podcastben. „Konkrétan olyasmi ez, amiről már az első lemez megjelenése óta beszélünk, mindig is meg akartuk csinálni. Emberek jöttek és mentek, de mindig visszatértünk ehhez az ötlethez, csak éppen soha nem nyílt rá megfelelő alkalom, mi meg ilyenkor mindig azt mondtuk, hogy na, bassza meg, akkor most sem… Roy Mayorga viszont az évek során lassan, de biztosan összerakta a saját házistúdióját, így apránként elkezdtük összerakni a dolgot. Nem volt semmiféle nyomás, csak jól elszórakoztunk. Ilyenkor visszatérsz azokhoz a nótákhoz, amiket imádsz hallgatni is, nem csak elénekelni. És éppen ezért lesz a cím is Meanwhile In Burbank, mert Roy ott lakik.”

Ez a kiadvány lesz a Stone Sour első megmozdulása a telefonon kirúgott James Root gitáros nélkül, akinek a legutóbbi dupla konceptalbum, a House Of Gold & Bones első és második jelentette a hattyúdalát a csapatban. Egyelőre nem tudni, hogy a legutóbbi turnén Root helyén álló Christian Martucci is stúdiózott-e a többiekkel vagy sem. Ami a dallistát illeti, a legutóbbi amerikai turnén a csapat minden este eljátszott egy-egy feldolgozást, köztük olyan örökbecsű darabokat, mint a Metallica Creeping Deathje, a KISS Love Gunja, a Judas Priest Heading Out The Highway-e vagy Peter Gabriel In Your Eyes-a, így sanszos, hogy ezek felkerülnek az albumra, de biztosra persze semmit sem vehetünk…

 

Hozzászólások 

 
#2 Terror tarol 2014-11-01 10:14
Heading out the highway állati jó lett,jól énekli, nem sejtettem, hogy ez is ennyire megy neki, de azért nálam marad a Timripper verzió a favorit.
Jók ezek a remakek, csak akkor legyen tényleges remake, egy tribut cuccra nem fogom leváltani az eredeti számokat, még ha Corey Taylor énekli akkor sem.
Csak azokat feldolgozásokat szeretem, ahol zenei alapstílus váltás is történik: Pop-- rockba. Heavyt -- blackbe, Thrash--indusztirálba stb...
Idézet
 
 
#1 ighyylien 2014-11-01 09:09
A Come What(ever) May-es Wicked Game cover-jük óta várok egy ilyen albumot tőlük, sajnálom, hogy Jim Root.nak ehhez már nem lesz köze. Amiket Corey játszott a könyvei promóciós turnéin, azokból meg jó lenne egy akusztikus szóló album.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.