Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy turné kellős közepén hagyta faképnél társait a frontember

0507crashÉnekes nélkül maradt a svéd glamster Crashdiet, miután Simon Cruz mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül, valószínűleg nem túl korrekt módon faképnél hagyta a többieket. A banda ettől még természetesen nem oszlik fel, hamarosan megindulnak az új album felvételei.

„Okkal nem érkezett felőlünk semmi hír az utóbbi időben, mert Simon Cruz otthagyta a Crashdietet”, áll a banda nyilatkozatában. „Konkrétan egy japán miniturné kellős közepén döntött úgy, hogy távozik, mindenféle előzetes figyelmeztetéstől vagy hasonlótól mentesen. Ha a legenyhébben fogalmazunk, akkor is elég zavarba ejtő hónapok állnak mögöttünk, még abban sem voltunk biztosak, mit lehet ebből kihozni, csak az dőlt el, hogy Simonnal befejeződött az együttműködésünk. Mindenesetre az új album felvételei a terveknek megfelelően folynak majd, és hamarosan további hírekkel is jelentkezünk!”

A Crashdietnek nincs szerencséje az énekesekkel, hiszen Cruz már a svéd glamsterek harmadik frontembere volt Dave Lepard 2006-os öngyilkossága, majd a helyére állított H. Olliver Twisted Reckless Love-ba történt 2009-es távozása után. A zenekar legutóbbi lemeze 2013 elején jelent meg The Savage Playground címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.