Shock!

február 24.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy napra jár a befejezéstől Chris Amott szólóanyaga

A maszterelést leszámítva teljesen elkészült az Arch Enemyből nemrég távozott Christopher Amott új szólóalbuma, amelynek megjelenése valamikor nyáron várható. Lemezcím még nincs, mint ahogy egyelőre az album stílusáról sem árult el semmit a gitáros.

„Akadt pár késés, de ez már csak így van, ha az ember tökéletesre törekszik!”, mondja Chris. „Alig várom a megjelenést, tényleg nagyon elégedett vagyok!” A maszterelésre április 27-én kerül sor, a lemezcím és a pontos megjelenés dátuma még nem ismert, de nyáron biztosan kijön az anyag.

Chris márciusban lépett ki ismét az Arch Enemyből, hogy a szólókarrierjére koncentráljon. A gitáros korábban már egy hosszabb időre otthagyta bátyja, Mike bandáját, hogy a főiskolai tanulmányaival foglalkozzon. „Nagyon aktív leszek a zenei életben, mindenféle stílusban dolgozom majd – ez természetesen a metalt sem zárja ki”, mondta akkor.

Az Arch Enemy a 26 éves, amerikai Nick Cordle-lal pótolja Christ, aki az Arsisból lehet ismerős. „Nincs szó semmiféle drámáról", áll a csapat közleményében. „Minden érintett számára ez a legjobb előre vezető út. Christopher egyszerűen nem érzi már magát otthon az extrém metalban." Az Arch Enemy idén kizárólag koncertezést tervez, hogy minden tekintetben összerázódjanak Nickkel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.