Shock!

november 30.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy évtized kihagyás után végre ismét színpadon állt K.K. Downing

0811downingTíz év után visszatért a színpadra vasárnap K.K. Downing. A Judas Priest volt gitárosa Ross The Boss műsorában vendégeskedett a Bloodstock fesztiválon, és már videók is hozzáférhetők az eseményről.

Augusztus 11-én ismét színpadra állt K.K. Downing, a Judas Priest volt gitárosa, aki az angliai Derbyshire-ben, a Bloodstock fesztiválon vendégszerepelt Ross „The Boss" Friedman, a Manowar ex-gitárosa oldalán. A két legendás zenész egy klasszikus Priest-blokkot játszott, benne a The Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown), a Heading Out To The Highway, a Breaking The Laws és a Running Wild dalokkal. Pár videó a fellépésről máris megtekinthető.

Downing utoljára 2009. október 17-én állt koncertszínpadon, és az utóbbi bő másfél évben elsősorban azért szerepelt a médiában, mert az önéletrajzi könyve kapcsán adott interjúkat rendszerint arra használta, hogy beleszálljon egykori zenésztársaiba, és egyúttal sérelmezze, amiért nem hívták vissza a csapatba Glenn Tipton egészségügyi kényszernyugdíjazásával egyidejűleg.

Downing könyve Éjjel-nappal Judas Priest címmel, ősszel Magyarországon is megjelenik majd a Trubadur Kiadó gondozásában.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.