Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy csapatban Rex, Bumblefoot és Brian Tichy

0704aliveÚj all-star KISS tribute-ot hozott össze Gene Simmonsék néhány nagy rajongója, Rex Brown (ma Kill Devil Hill, korábban Pantera, Down), Mark Zavon (Kill Devil Hill), Ron „Bumblefoot" Thal (Guns N' Roses) és Brian Tichy (ma S.U.N., korábban többek között Whitesnake, Pride & Glory, Ozzy Osbourne). Az A.L.I.V.E.! kizárólag a '70-es évek nagy KISS himnuszait játssza majd.

Az A.L.I.V.E.! egy speciális, A World With Heroes című jótékonysági KISS tribute lemezre jött össze, amely a rák elleni küzdelem fontosságára hivatott felhívni a figyelmet. Első körben csak arról volt szó, hogy Rex és Tichy játszik majd Bumblefoot Detroit Rock City változatában, illetve Tichy dobolta fel a Rex és Zavon jegyezte Larger Than Life-ot, amelyben egyébként Brown énekel, méghozzá karrierje során első ízben. Gyorsan kiderült, hogy a négy zenész teljesen egy hullámhosszon mozog a fanatizmust illetően, ráadásul az is megtetszett nekik, hogy miközben Bumblefoot Paul Stanleyt képes hűen visszaidézni, addig Rex Gene Simmons szimplább énektémáival boldogul remekül. Így aztán tartósan is összehoztak egy csapatot.

A banda Rex július 27-ei születésnapja tiszteletére debütál majd élőben két koncerttel: július 24-én Hollywoodban, másnap pedig Las Vegasban játszanak. Az A.L.I.V.E.! nevéhez illően elsősorban a két klasszikus '70-es évek-beli KISS koncertlemez anyagából válogat majd, de pár személyes favoritot is műsorra tűznek. Némi ízelítőbe itt lehet belehallgatni tőlük.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.