Shock!

július 05.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy csapatban Rex, Bumblefoot és Brian Tichy

0704aliveÚj all-star KISS tribute-ot hozott össze Gene Simmonsék néhány nagy rajongója, Rex Brown (ma Kill Devil Hill, korábban Pantera, Down), Mark Zavon (Kill Devil Hill), Ron „Bumblefoot" Thal (Guns N' Roses) és Brian Tichy (ma S.U.N., korábban többek között Whitesnake, Pride & Glory, Ozzy Osbourne). Az A.L.I.V.E.! kizárólag a '70-es évek nagy KISS himnuszait játssza majd.

Az A.L.I.V.E.! egy speciális, A World With Heroes című jótékonysági KISS tribute lemezre jött össze, amely a rák elleni küzdelem fontosságára hivatott felhívni a figyelmet. Első körben csak arról volt szó, hogy Rex és Tichy játszik majd Bumblefoot Detroit Rock City változatában, illetve Tichy dobolta fel a Rex és Zavon jegyezte Larger Than Life-ot, amelyben egyébként Brown énekel, méghozzá karrierje során első ízben. Gyorsan kiderült, hogy a négy zenész teljesen egy hullámhosszon mozog a fanatizmust illetően, ráadásul az is megtetszett nekik, hogy miközben Bumblefoot Paul Stanleyt képes hűen visszaidézni, addig Rex Gene Simmons szimplább énektémáival boldogul remekül. Így aztán tartósan is összehoztak egy csapatot.

A banda Rex július 27-ei születésnapja tiszteletére debütál majd élőben két koncerttel: július 24-én Hollywoodban, másnap pedig Las Vegasban játszanak. Az A.L.I.V.E.! nevéhez illően elsősorban a két klasszikus '70-es évek-beli KISS koncertlemez anyagából válogat majd, de pár személyes favoritot is műsorra tűznek. Némi ízelítőbe itt lehet belehallgatni tőlük.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.