Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egész karrierje legbetegebb szövegeit ígéri új projektalbumára Chris Barnes

0122ihateIhate néven hozott létre új projektet a Six Feet Under jelenlegi és a Cannibal Corpse egykori legendás frontembere, Chris Barnes, illetve számos hangszeren játszó, hozzá hasonlóan horrormániás cimborája, Bob Taggett. A formáció – igen meglepő módon – nyers, zeneileg és szövegileg egyaránt brutális death metalban utazik.

„Tavaly év elején kaptam egy üzenetet a Facebookon egy Bob nevű arctól, aki sok más fickóhoz hasonlóan azzal keresett meg, hogy van pár dala, és szeretné, ha én énekelnék bennük”, eleveníti fel a sztori kezdeteit Barnes. „Kérdezte, küldhet-e egy dalt, amit meghallgatok. Elég sok ilyen felkérést kapok, és nem igazán foglalkozom velük, de éppen akkor értem haza egy turnéról, és egy kicsit unatkoztam. Így aztán úgy döntöttem, miért ne szórakoztathatnám el magamat azzal, hogy meghallgatom Bob egyik nótáját. Kaptam egy emailt, benne az első dallal, amihez videó is tartozott, többé-kevésbé egy gyilkosságról szóló sztorival, és rögtön tudtam, hogy ez valami nagyon más, mint az átlag, és vizuális szempontból is tényleg rémisztőre sikeredett. Volt a zenei támadásban valami nagyon primitív és energikus – egyből éreztem, hogy ez marha jó, nem vicc, és nem is valami fércmunka. Olyan agresszív volt a zene, amit hallottam, mint egy kés, amely éppen egy testről nyúzza le a húst…”

Barnes-nak az is megtetszett, hogy Taggett egyből videós sztorit kanyarított a dalhoz, mivel újszerű kihívásként élte meg a dolgot énekesként és szövegíróként, így visszaírt neki, hogy benne van a dologban. Ezután már közösen fejezték be a teljes lemez megírását. „Számomra ez egy brutális, erőszakos death metal mestermű”, összegzi a lényeget Chris. „A rajongók tudják, hogy nem megyek a szomszédba néhány beteg szövegért, de amivel most előálltam, az bizony még az én mércém szerint is túlmegy minden határon!”

Az anyagot egy PledgeMusicon futó kampány segítségével kívánják befejezni, addig is a Seeing Red című dalból alább már megtekinthető némi ízelítő.

 

Hozzászólások 

 
+1 #7 necromedve 2014-01-26 01:06
Annak örülök, hogy Chris bácsi picit gyorsabb zenét csinál mostanában, az SFU lemezeknek is jót tett Kevin Talley dobolása. Szerintem inkább ott kéne ráfeküdni Barnesnak a tempósabb dalokra, az SFU-ban ügyesebb társai vannak. Zenére is, hangzásra is jobb ennél. Viszont a klip cuki. :D
Idézet
 
 
+1 #6 Flagellator1974 2014-01-24 07:52
Az tetszett, amit a Torture Killer-lemezeken műveltek. Ez olyan nem tudom milyen.
Idézet
 
 
+6 #5 Mr.Bronson 2014-01-23 18:43
Minden albumnál ellövi ezt a 'legdurvább lesz'szöveget... már az utolsó pár Six Feet anyag is hidegen hagyott, Max Cavalera szindrómája van neki is, le kéne állni kicsit pihenni...
Idézet
 
 
+6 #4 kiss gabor 2014-01-23 12:11
Hát nem tudom, hogy egy Necropedophile után hova tudja még fokozni a dolgot, minden estere sok sikert.
Idézet
 
 
+6 #3 frincs 2014-01-23 11:54
Szánalmas pózerek, kamu az egész!
Ezek igazából nem így néznek ki.
Jönnének csak le egyszer az én pincémbe, beszarnának...
Idézet
 
 
+2 #2 iLane 2014-01-23 11:00
Aztakurva.... :o
Idézet
 
 
+6 #1 Dead again 2014-01-23 07:54
Én örülök, meg minden, de . . . minek?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.