Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ed Sheerannel dolgozik a Cradle Of Filth

1223edcofKözösen dolgozik a Cradle Of Filth és Ed Sheeran. Egyelőre nem tudni, milyen formában valósul meg az együttműködés.

Közös fotót osztott meg az Instagramon Dani Filth Ed Sheerannel és Scott Atkins producerrel. „Kicsit több mint egy hete ezekkel a valószínűtlen srácokkal ebédeltem, épp most csináltunk együtt valami vicceset" – írta a Cradle Of Filth frontembere. Vagyis eszerint megvalósul a zenekar kollaborációja a világ egyik legnagyobb popsztárjával, aminek Sheeran egy tavalyi interjúja jelentette a kezdőpontját a The Sunban. „Gyerekként nagyon szerettem a death metalt. Cradle Of Filthet, Slipknotot meg hasonlókat hallgattam. Ezzel most nem azt mondom, hogy valaha is belépnék ebbe a világba, de kölyökfejjel megtanultam azokat a riffeket. Sosem gondolkodtam efféle zenében, de nem lenne ellenemre, ha alkothatnék valami hasonlót."

Dani ezt követően úgy reagált az interjúra, hogy hiszi, ha látja, ám ezután Sheeran tábora valóban megkereste. „E-maileztünk Eddel, felvette velünk a kapcsolatot és meghívott magához. Jó, igazából azt mondta, meglátogatna, de felhívtam rá a figyelmét, hogy nekem nincs saját bárom meg falum, szóval jobb, ha én megyek el hozzá... Azt mondta, bármiben benne van, mármint szó szerint. Hatalmas rajongónk. És őszintén kedves srácnak tűnik" – nyilatkozta az első találkozók után a Cradle Of Filth főnöke, akit természetesen egyáltalán nem érdekel, kiborítja-e a kollaboráció a zenekar táborát. „Mindig is ilyenek voltunk: ha valaki azt mondja, ne csináljunk valamit, mindenképpen belecsapunk. Amerikában együtt dolgoztam egy rapnótán a Twiztid nevű zenekarral, ami a végén inkább Rammstein meg Beastie Boys lett, nem pedig fullos rap. Szóval ugyanígy az Ed Sheerannel való együttműködés is jó poén lenne. Tök nagy lenne például valami jótékonysági céllal megvalósítani, mert azzal némi hitele is lesz. Mert ugye az ő tábora úgy reagál majd, hogy jézusom, összeállt ezzel a furcsa, vicces csávóval, a miénk meg szintén azt fogja mondani, hogy ez kissé bizarr... De szerintem manapság működik az ilyesmi."

Dani legutóbb augusztusban nyilatkozott a közös munkáról a mostani fotó posztolása előtt. „Ed már csinált hozzá valamit, de aztán gyermeke született, és magától értetődően vele meg a saját dolgaival törődött, tehát hatalmas koncerteket adott a világ minden táján – mondta a Knotfest egyik promóciós videójában. – Nyilván nem ugrik azonnal, ha füttyentünk neki, de megnyugtatott, hogy mindenképpen befejezi majd a dolgot. Nem olyan régen beszéltünk épp. Majd akkor jelenik meg a dolog, ha elkészült, nem tudjuk, mikor."

Sheeran év elején egyébként már megmártózott a súlyosabb hangzásokban, amikor Bad Habits dalának speciális verziójában a Bring Me The Horizonnal dolgozott együtt.

 

Hozzászólások 

 
#4 Keptön Csimpőc 2022-12-28 12:51
Az ilyen hírek tökéletesek köptetőtea helyett...
Idézet
 
 
#3 TeaZenCatToe 2022-12-27 23:45
Vámpírok egymás között...
...mint valami béna elcsépelt reklám.
Idézet
 
 
#2 Tulus 2022-12-25 11:04
A kredöl of filctoll, meg a Slipknot mióta Death Metal?
Idézet
 
 
#1 nsz 2022-12-24 12:00
Galway boys, folyik a Guinness.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.