Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Drogproblémái miatt dobbantott a Devildriver basszusgitárosa

Alkohol- és drogproblémái miatt kilépett a Devildriverből Jonathan Miller basszusgitáros, akinek távozása bevallva-bevallatlanul régóta érett már. A kaliforniai groove metal csapatban átmenetileg Aaron „Bubble" Patrick turnémenedzser kezeli majd a bőgőt a következő hónapokban, aki egyébként jelenleg is kisegíti a bandát az aktuális koncerteken.

„Tegnap úgy döntöttem, kilépek a Devildriverből", áll Miller közleményében. „Életem legnehezebb döntése volt ez, de valami olyasmi, amit a saját érdekemben meg kellett hoznom. A legjobb időket töltöttem el közösen veletek, srácok, de itt az idő a továbblépésre."

Idén januárban a basszusgitáros elvonókúrára vonult, miután kábítószer- és alkoholproblémái kezelhetetlenné váltak, Bubble innentől kezdve helyettesítette őt a Devildriver aktuális koncertjein. Ő korábban a Bury Your Deadben basszusgitározott, vagyis nem ismeretlen számára a dolgok ezen oldala sem. Dez Fafara frontember a csapat aktuális, Beast című lemeze kapcsán adott interjúiban minduntalan reményét fejezte ki Miller gyógyulását illetően – eszerint hiába.

A február végén kiadott ötödik Devildriver opusz, a Beast a Billboard-lista 42. helyén nyitott azzal, hogy az első héten több mint 11 ezren vették meg az Egyesült Államokban. A lemezről hamarosan mi is írunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.