Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Downing sosem pakol ki a pontos részletekről

Volt már szó golfkarrierről, kézsérülésről és sok más egyébről is, a jelek szerint azonban mégis a Judas Priest ügyeinek menetével volt elégedetlen K.K. Downing gitáros, aki az év elején távozott a Szigeten is fellépett brit heavy metal legendából.

„Bizonyos körülmények együttállása vezetett rá arra, hogy ne keljek idén útra a Judas Priesttel", mondta a Valleynek K.K. Downing. „Végső soron felkészülten álltam a dologhoz, de végül számos tényező miatt úgy döntöttem, inkább nem. Leginkább a rendezetlen munkakapcsolatokkal függ ez össze az én oldalamról. Olyan ez, mint bármi más. Ha bárki úgy gondolja, hogy nehéz együtt élni egy nővel, próbálja meg összefogni ugyanazt négy férfival", nevetett a gitáros. „Nem voltam maradéktalanul elégedett a dolgok alakulásával, és úgy éreztem, akkor döntök a legjobban, ha kilépek. Azt kívánom, bárcsak másképp alakultak volna a körülmények, hogy folytathassam, már csak a banda iránti szenvedélyemből is. A '60-as években alapvető szerepem volt abban, hogy a Judas Priest összeállt, szóval nem volt könnyű mindezt megemészteni. Nehéz döntés volt, és nagyon alaposan mérlegeltem is. Remélem, a rajongók, akik közül rengeteg barátom is kikerült az évek során, elfogadják, hogy nem tudtam folytatni tovább bizonyos okok miatt, amik között vannak olyanok, amiket soha nem fogok nyilvánosan részletezni."

Pontosan tehát nem tudni, mire utalhat Downing, de okkal feltételezhető, hogy a háttérben a közismerten igen rosszul működő Priest menedzsment ügyes-bajos dolgai állnak. Mivel azonban utóbbi főnöke Glenn Tipton párja, Jayne Andrews, igen kevés az esély a változásra... A legutóbbi kínos ügy Andrews-zal kapcsolatban az a per, amit Rob Halford énekes kapott a nyakára korábbi személyes menedzserétől, John Baxtertől. Baxter állítása szerint nyáron Andrewsék túrták ki 1982 óta betöltött állásából, és a jogtalan döntés miatt 50 millió dollárt követel Halfordtól.

Downing saját bevallása szerint nem szakított teljes egészében a zenével, továbbra is rendszeresen jár koncertekre, és hamarosan producerként is visszatér a bizniszbe a Hostile nevű fiatal zenekar debütáló lemeze kapcsán.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.