Shock!

március 02.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dolly Parton: dalok a rocklemezről Halforddal, Sixxszel és Ann Wilsonnal

November 17-én rocklemezzel jelentkezik Dolly Parton. Az énekesnő már három dalt is bemutatott a Rockstar című albumról, bennük illusztris vendégekkel.

0616robdolly

A rockközönség elismerését is kivívta tavaly a legendás country-ikon, Dolly Parton, akit beválasztottak a Rock And Roll Hall Of Fame-be. Az énekesnő először nem akarta elfogadni a díjat, mondván, nem szolgált rá. Később azonban visszakozott, ám később nagy bejelentést tett. „Ha már bekerülök a Rock And Roll Hall Of Fame-be, tennem is kell valamit, amivel kiérdemlem ezt – mondta. – Ehhez pedig számos rocksztár csatlakozik hozzám azok közül, akikkel aznap este találkoztam.”

A Rockstar albumon ennek megfelelően olyan vendégek játszanak majd, mint Paul McCartney, Ringo Starr, Elton John, Rob Halford, Steve Perry, Sting, Nikki Sixx, John 5, Ann Wilson, Linda Perry, Peter Frampton, Joan Jett, Debbie Harry és Simon LeBon, de a popvonalat is óriási nevek képviselik majd, így Miley Cyrus, Pink, Lizzo vagy Brandi Carlile.

A lemezről a korábban közzétett World On Fire mellett most meghallgatható a Bygones, benne Rob Halforddal, Nikki Sixxszel és John 5-val, illetve a Magic Man Ann Wilsonnal.

 

Hozzászólások 

 
#1 CChutney 2023-06-18 09:04
Dolly egyszerűen képtelen nem végtelen eleganciával kezelni helyzeteket.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.