Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dobost választott énekesévé Ozzy egykori gitárosa

0621wmdsMeglepő módon egy főállású dobos, Darren Smith lett Ozzy Osbourne egykori gitárosa, Jake E. Lee énekese, ám az illető számára nem teljesen új a feladat. A Jake E. Lee's Red Dragon Cartel nevű új formáció lemeze valamikor az év második felében jelenhet majd meg.

Egy Warmachine nevű kanadai metal csapat dobosa, Darren Smith lett a Jake E. Lee's Red Dragon Cartel énekese, mellette a Beggars & Thieves soraiból ismert Ronnie Mancuso basszerrel és Jonas Fairley dobossal indul majd neki a világnak Jake E. Lee, Ozzy Osbourne egykori gitárosa. Lee korábban a világ minden tájáról várta a demókat az énekesektől a poszt betöltésére, ám a helyzet egyből érthetőbbé válik, ha hozzátesszük: Smith a kultikus dallamos metal istenség Harem Scarem eredeti felállásának ütőse volt, és már ott is hozzájárult a hihetetlen vokálmunkához.

Jake-ék egyelőre cím nélküli új albumán már biztosan szerepelni fog vendégként Robin Zander (Cheap Trick), Paul Di'Anno és Maria Brink (In This Moment), de a gitáros további nagy neveket is ígér a dalokba. A producer Kevin Churko, Ozzy utolsó két albumának guruja volt, a zene pedig a fültanúk szerint sem Lee Ozzyval készített albumaira, sem kultikus későbbi saját csapatára, a Badlandsre nem hasonlít: hard rockról van szó, ami nemcsak frissebb megszólalású, hanem dallamosabb is az említetteknél. A megjelenés még idén várható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.