Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Díszkiadásos Waking The Fallen és grandiózus élő DVD érkezik 2013 legsikeresebb rockcsapatától

0904a7xHamarosan ismét kiadja 2003-as második nagylemezét, a Waking The Fallent az Avenged Sevenfold. M. Shadowsék emellett egy nagyszabású élő DVD-n is dolgoznak, amely még az év vége előtt megjelenik.

„Valamit mindenképpen összerakunk a Waking The Fallen megjelenésének tizedik évfordulója alkalmából, bár most már persze tizenegy-tizenkét éves a lemez”, mondta a Loudwire-nek M. Shadows énekes. „Találtunk néhány régi demót, amit még Teppei Teranishivel készítettünk a Thrice-ból a lemez készítése előtt, és szintén akadnak régi felvételeink Jimmyvel a Los Angeles-i Henry Fonda Theaterből meg a Ventura Theaterből… Szóval összerakunk egy király DVD-t meg néhány demót, aztán ismét kiadjuk a Waking The Fallent az újabb rajongók kedvéért, akiknek nincs meg a lemez, vagy nem is ismerik a zenekar korai történetét.”

A zenekar emellett egy friss DVD-n is dolgozik, amelyen az utóbbi öt évben készített felvételek szerepelnek majd, de a hamarosan esedékes mexikóvárosi koncertet például teljes egészében rögzítik, így lehet, hogy utóbbi képezi majd az anyag gerincét. Ez a kiadvány vélhetően az év második felében, a karácsonyi piacra jelenhetne meg.

Az Avenged Sevenfold tavalyi lemeze, az amerikai és angol listavezető Hail To The King még most, megjelenése után harminc héttel is kirobbanthatatlan a Billboard 200-as listájáról, és mindezidáig több mint 440 ezer példányban kelt el az Egyesült Államokban. Ezzel eladási szempontból a 2013-as év legsikeresebb rock/metal albumának számít a tengerentúlon, de valószínűleg egyébként világviszonylatban is. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Shadows szerint a rajongótábor által kevéssé ismert Waking The Fallenből közel 600 ezer példány ment el Amerikában, arról is képet kapunk, mennyit változott a zeneipar az eltelt tizenegynéhány évben…

 

Hozzászólások 

 
-1 #3 revdav11 2014-04-06 11:16
Idézet - Shin:
Na ez már inkább lázba hoz, mint Hail To The King-nek nevezett szarkupac, nem is értem, hogy lehet egy ilyen lemez sikeres.

Úgy, hogy M.Shadows szarrá van gyyúrva, Syn pedig "annyira cuki".

A lemezeiket nagyrészben tinilányok veszik (szerintem).
Idézet
 
 
-1 #2 Shin 2014-04-06 06:37
Na ez már inkább lázba hoz, mint Hail To The King-nek nevezett szarkupac, nem is értem, hogy lehet egy ilyen lemez sikeres.
Idézet
 
 
+4 #1 revdav11 2014-03-28 12:13
A Waking the Fallennél még volt stílusuk...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.