Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Discordia: hallgasd meg, mire jutott együtt La Torre és Drover!

0915tltgdKözös dallal jelentkezett a Queensryche frontembere, Todd La Torre, illetve a Megadeth és az Eidolon volt gitárosa, Glen Drover. A páros együttműködésének elsőszámú pikantériája természetesen az, hogy Drover egy nagyon rövid ideig Geoff Tate Queensryche-jában is játszott a nagy szakadás idején, de aztán rendkívül gyorsan otthagyta az énekest…

Discordia címmel tett közzé új szerzeményt Glen Drover gitáros és Todd La Torre énekes, amelyhez elkészült a hivatalos szöveges videó is, ez alább máris megtekinthető. Ha hihetünk a duónak, a szám mögött nem kell különösebb ideológiát keresni, és távlati terveket sem érdemes vizionálni az együttműködés kapcsán, simán csak zenéltek közösen egy jót, és kész… Todd mindenesetre külön ajánlja a felvételt azoknak, akik szerint nincs külön egyénisége.

A Queensryche következő albuma valamikor a jövő év első felében jelenik meg, Drover pedig jelenleg lájtosan ugyan, de szólókarrierjét egyengeti.

 

Hozzászólások 

 
#2 bogar 2014-09-15 17:17
Borzasztóan túlhúzott az ének, olyan mint egy termékbemutató. Közhely, de a kevesebb néha több.
Idézet
 
 
#1 Ambivalent 2014-09-15 07:07
Nem rossz kis dal, elférne bármelyik Eidolon lemezen. Mondjuk Todd La Torre hangszínét és (stílusát) elhallgatva, leginkább talán a The Parallel Otherworld-ön, mert eléggé Nils K. Rue-ra hajaz, (szóval a fene tudja ezt a külön egyéniség dolgot).
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.