Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dinoszauruszos lemezcímet választott az Alice In Chains

The Devil Put Dinosaurs Here címmel jelenik meg májusban az Alice In Chains új nagylemeze, amely immáron a második lesz William DuVall énekessel a fronton. A banda ismét Nick Raskulinecz producerrel dolgozott az albumon, amelynek a tagok szerint ugyanolyan önálló arculata lesz, mint bármelyik korábbi munkájuknak.

„Nem hinném, hogy bárki is meglepődne majd a hallottakon”, mondta az album zenei irányvonaláról a Revolvernek Jerry Cantrell gitáros/énekes. „Ezek vagyunk mi. De ezzel együtt is nagyon egyedi a lemez. Benne vannak az eddigi lemezeink összetevői, de egyikre sem hasonlít. Alapvetően ez itt az Alice In Chains könyvének újabb fejezete, ami ismét nagy durranás lesz.”

Az album már ismert Hollow dala roppant kedvező fogadtatásra talált világszerte, az Egyesült Államokban gyakorlatilag minden rockzenei rádiós játszási lista első helyére került. Cantrell szerint a The Devil Put Dinosaurs Here méltó folytatása lesz a visszatérő Black Gives Way To Blue-nak. „Úgy gondolom, a Black Gives Way To Blue lemez simán felért azokkal az albumokkal, amiket eddig kiadtunk a pályafutásunk során, és ez az új is ott van azok mellett", mondta a gitáros, aki bevallotta: immáron az is nehéz feladatként tornyosult előttük, hogy az előző, már DuVall-lal készített lemezt felülmúlják.

Az Alice In Chains még tavaly év elején kezdte meg a munkát a lemezen, de Jerry vállproblémái miatt többször is félbe kellett szakítaniuk a próbákat és a dalszerzést.

 

Hozzászólások 

 
#5 rockersoul 2013-02-20 21:37
Nagyon várós anyag számomra!

Én nem félek ettől, hogy nem hozná a Black gives szintjét, sosem adtak ki szart a kezeik közül (az elfogultság biztos megszólalna a betűimből ha bírna :D ) , a Hollow nagyon bejött, biztos király lesz az egész lemez is.
Idézet
 
 
+4 #4 Venomádi 2013-02-16 13:52
Te ki mondta neked, hogy egyáltalán túl kell szárnyalni? Tartani kell csak a szintet, az meg tőlük nem áll távol.
Idézet
 
 
+6 #3 Equinox 2013-02-15 19:15
Tetszik a cím, a szám is kellőképpen, de a Black Gives Way to Blue-t nehéz lesz túlszárnyalni, én mindenképpen nagyon várom. Ja és koncertet megint, már 3 éve lesz h láttam őket. Borító vajon mikor lesz?
Idézet
 
 
+8 #2 cs9 2013-02-15 10:39
csak jönne már ki :D !!!nagyon beteg cucc lesz :D
Idézet
 
 
+7 #1 Robidog 2013-02-15 10:19
Már nagyon-nagyon várós!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.