Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Different Masks On The Same Face: új single a Sylosistól

1005sylosis Ugyan még csak egy évvel ezelőtt jelent meg a brit extrém metalos Sylosis legutóbbi lemeze, a Dormant Heart, a zenekar máris új dalokon dolgozik. Ezek közül az egyik máris meghallgatható.

Different Masks On The Same Face címmel hozott ki új single-t a brit extrém metalos Sylosis. Egyelőre nem tudni, mindez egy újabb nagyobb lélegzetű munka előfutára-e, vagy csak úgy önmagában áll, de végső soron talán mindegy is, a dalt alább meg lehet hallgatni.

„Ez a legdühösebb, legagresszívebb és legintenzívebb lemez, amit készítettünk, de továbbra is ott rejlik benne az az epikus, progresszív és melodikus oldal, amiről ismernek minket", mondta a Sylosis tavalyi anyagáról, az egy éve kiadott Dormant Heartról Josh Middleton énekes. „Ez egy nagyon nyomasztó és atmoszférikus album. Sok mindenen kellett keresztülmennünk zenekarként és egyénileg is, és elkészítettük az eddigi legsötétebb lemezünket. A cím azokra utal, akik robotpilóta-üzemmódban, a nyáj egy tagjaként élik le az életüket, és elfogadják a dolgokat olyannak, amilyenek, csak azért, mert ez a tradíció, ahelyett, hogy megismernék az őket környező világot, és önállóan gondolkodnának.”

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.