Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Devil You Know: 2014 elején jön Howard Jonesék első lemeze

1024dykA Nuclear Blasthez szerződött a Devil You Know nevű csapat, amelyben Howard Jones, a Killswitch Engage volt frontembere egyesítette erőit az All Shall Perish boszorkányos képességű szólógitárosával, Francesco Artusatóval, illetve John Sankey-vel, az ausztrál Devolved ütősével, aki korábban a Fear Factoryvel és a Divine Heresyvel is dolgozott már.

A Devil You Know dalait Artusato és Sankey írta, Howard már akkor csatlakozott a bandához, amikor a zene nagyrésze elkészült. A banda az utóbbi egy évben rengeteget dolgozott a számok véglegesítésén, első lemezüket pedig a Machine Head volt gitárosával, az utóbbi bő tíz évben keresett stúdiós szakemberré vált Logan Maderrel rögzítették. „Ez egy másféle stílusú zene számomra", mondja az anyagról Howard. „Ugyanolyan súlyos, mint bármi, amiről eddig ismertek voltunk, de volt lehetőségem megvalósítani benne néhány olyasmit is, amit az emberek nem várnának tőlünk."

A zenekar egyelőre cím nélküli bemutatkozása 2014 elejére várható, a Shut It Down című dal demóverziójába már bele is lehet hallgatni itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.