Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Destruction: még durvább, még feszesebb, még thrashebb

Február 18-án jelenik meg a Destruction új albuma, a Day Of Reckoning a Nuclear Blastnél. A nagy germán thrash triász egyik oszlopa márciusban Budapesten is fellép az Overkill és a Heathen társaságában. A csapat énekes/basszusgitárosa, Schmier szerint a lemez intenzitása a korai korszakot idézi. A hangzás és a precitizás szerencsére nem...

Már hallható egy új Destruction dal a zenekar myspace oldalán a csapat februárban esedékes Day Of Reckoning albumáról. A The Price a főnök Marcel „Schmier" Schirmer szerint a lehető legjobb formában mutatja meg, mit is várhatunk az anyagtól: még gyorsabb, még nyersebb, még feszesebb thrasht, mint eddig. Ez lesz a banda tizenegyedik teljes stúdióalbuma, a hetedik az ezrefordulós újjáéledés óta, ami egyben a trió visszatérését is ünnepli a Nuclear Blast kiadóhoz. Az anyagon debütál majd a Destruction új dobosa, a lengyel Wawrzyniec Dramowicz – az egyszerűség kedvéért Vaaver – is , a Schmier és a gitáros Mike Sifringer alkotta mag természetesen változatlan.

A Destruction ezúttal rendhagyó módon konceptlemezt készített, melynek témáját egy apokaliptikus sztori adja, borítóját pedig a magyar Havancsák Gyula készítette, aki korábban már több nemzetközi nagyság albumának külcsínjéért felelt. A Day Of Reckoningra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. The Price
02. Hate Is My Fuel
03. Armageddonizer
04. Devil’s Advocate
05. Day Of Reckoning
06. Sorcerer Of Black Magic
07. Misfit
08. The Demon Is God
09. Church Of Disgust
10. Destroyer Or Creator
11. Sheep Of The Regime
12. Stand Up And Shout (a limitált kiadás bónuszdala)

A zenekar 2011. március 11-én Budapesten, a Petőfi Csarnokban lép fel az Overkill, a Heathen és a Suicidal Angels társaságában. A buliról a Concerto honlapján találsz részleteket.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.