Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

December 12-én Budapesten lép fel az Amorphis és az Eluveitie

Közös turnéra indul év végén az Amorphis és az Eluveitie. A zenekarok Budapestre is eljutnak.

0402amoelu

Azzal, hogy az élő koncertek végre kezdenek visszatérni a színpadokra eljött az idő, hogy a finn dark metal banda, az Amorphis és a svájci folk metal csapat, az Eluveitie is útnak induljon. Így 2022 végén co-headline turnéval örvendeztetik meg a rajongókat. Ráadásul Budapestre is ellátogatnak, így december 12-én a Barba Negrában lehet majd látni őket.

„Nem lett sokkal könnyebb a világ dolga az utóbbi időben – mondja az Eluveitie főnöke, Chrigel Glanzmann. – Ennek ellenére még mindig akadnak kellemes és örömteli hírek. Már alig várjuk, hogy több mint két igazán furcsa év után végre újra turnézhassunk. Teljesen hihetetlen. És ha ez még nem volna elég, szuper izgatottak vagyunk, hiszen a pályafutásunk legmenőbb turné felállást jelenthetjük be. Útra kelni a drága barátainkkal és némelyikünk személyes kedvenc bandájával – na, ez az, ami több, mint amire egyáltalán számítani mertünk. Alig várjuk, hogy újra lássunk benneteket!"

Óriási örömmel jelentjük be a nagyszerű Eluveitivel közös európai turnénkat – mondja Tomi Koivusaari az Amorphisból. – Éppen, hogy csak megjelent tizennegyedik lemezünk, a Halo, és alig várjuk, hogy élőben is eljátsszuk a dalait, na meg persze az elmúlt több mint harminc évből is szemezgetünk. Semmiképp se hagyd ki, ráadásul további meglepetésekre is sor kerül majd!"

Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 puh 2022-04-03 20:03
menni kéne, menni kéne
Idézet
 
 
#1 nikfisz 2022-04-03 14:27
Király!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.