Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Deathibel: négy év után egy magazin előtt tisztelegve hozott ki új számot az Asphyx

November vége óta új lemezen dolgozik a holland Asphyx. Az albumról egyelőre még nem tudni sokat, de egy friss dal máris meghallgatható tőlük, amely a Decibel magazin híres flexidisc mellékletsorozatának újabb darabjaként jött ki.

1015asphyx

Deathibel címen fut, és mint ebből is sejthető, a Decibel magazin előtt emel kalapot az Asphyx új dala, amely az első a csapattól a 2012-es Deathhammer lemez óta, és egyben a banda első felvétele az új dobossal, Stephen „Tormentor” Hüskensszel is. A szám valószínűleg exkluzív marad, és nem kerül majd fel a banda idén várható új albumára.

„Rengeteg dalt máris megírtunk és meghangszereltünk, és ezek mellett is hegyekben állnak a zúzós riffek, amikből be tudjuk fejezni a teljes lemezt", mondta még tavaly év végén a készülő új Asphyx-műről Martin Van Drunen frontember. „Az egész a jó öreg death/doomos Asphyx-hangzást tükrözi majd, szóval biztos, hogy senkinek sem okozunk csalódást. És azt vajon hozzá kell tennem külön, hogy olyan hamar ki akarjuk hozni ezt az epikus, old school fenevadat, amennyire csak lehet? Akármi is történik, 2016 már biztosan jó metalos év lesz, ez amolyan asphyxes garancia!"

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.