Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Death Angel: súlyos, gyors, sötét és energikus

0527daGőzerővel haladnak az új Death Angel lemez munkálatai a floridai Sanfordban, az Audiohammer stúdióban, ahol Mark Oseguedáék Jason Suecof producerrel rögzítik az anyagot, Rob Cavestany gitáros társproducerkedése mellett. A múlt héten már az énektémákat is felvették.

A banda utolsó stúdióalbuma a 2010-es Relentless Retribution volt, amellyel máig elégedettek a tagok, ám az új anyagtól a munkálatok kezdete óta mást ígérnek. „A Relentless olyan lett, amilyennek akartuk, így most fellépünk a következő szintre ugyanazzal a csapattal”, magyarázta Cavestany az új zenékről. „Tőlünk jött az ötlet, hogy a legutóbbi turnéról egyből a stúdióba menjünk mindenféle szünet nélkül, pedig egyébként mindig szabadságra szoktunk menni, ha befejeződnek egy adott lemez turnéi. Erre alapvetően szüksége van az embernek, miután annyi időt töltött úton, folyamatosa utazással és koncertezéssel. De most másképp álltunk neki: ez a turné volt a leghosszabb, amin csak valaha is részt vettünk, és ez az élő energia most benne is van az új nótáinkban – a dicsőség éppúgy, mint a szívfájdalom. Az eddigi legsúlyosabb, leggyorsabb, legerőteljesebb anyagaink egy része ezen a lemezen található, és akadnak tényleg sötét részek is a dalokban.”

„Az utolsó lemez turnéinak befejeztével a The Ultra-Violence felidézése visszarántott minket abba a fajta thrashbe", magyarázta tavaly ősszel Ted Aguilar gitáros egy interjúban annak hatását, hogy a csapat számos tavalyi koncerten elejétől végéig eljátszotta klasszikus első lemezét, az 1987-es The Ultra-Violence-et. „Ez szerintem az új lemezen is tükröződni fog. Máris hallatszik az eddig megírt friss témákon, hogy gyorsabban játszunk.”

A Death Angel valószínűleg még az új nagylemez előtt kihoz egy dokumentarista jellegű DVD-t is.

 

Hozzászólások 

 
#3 maradonnna 2013-05-27 23:04
M.O.R on láttam őket élőben és mindent vittek!!!már alig várom a lemezt!
Idézet
 
 
+1 #2 Zoli 2013-05-27 18:40
Várom, de nagyon! Meg jöhetnek koncertezni is!
Idézet
 
 
+2 #1 Sárvári Gábor 2013-05-27 14:14
Csak jöjjön már! Az előző album zseniális volt, biztos oda basz ez is majd!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.