Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

David Vincent és a country: „Nem arról van szó, hogy soha többé nem fogok metalt játszani”

0207dvMiközben Trey Azagthoth ismét Steve Tuckerrel dolgozik a következő Morbid Angel-lemezen, a bandából tavaly újfent kikerült David Vincent egy country-lemezt készül megjelentetni még idén. Az egykori megosztó frontember saját állítása szerint maradéktalanul boldog mostanság írt zenéivel.

„Akárcsak a legtöbb zenész, én is mindenféle zenét hallgatok, és inspirációt is merítek ezekből”, mondta a SkullsNBonesnak Vincent a countrys projektről. „Amikor Texasba költöztem, azon vettem észre magam, hogy belemerültem ebbe a színtérbe, nyitott elmével figyeltem a zenéket, és több helyi előadó munkássága is nagy hatással volt rám. Elkezdtem én is dalokat írni, haver, ez tényleg ennyire egyszerű. Tisztában vagyok vele, hogy a metalkarrierem alapján nem sokan vártak tőlem ilyesmit, de ettől még ez is én vagyok. Ma is épp annyira nyitott vagyok, mint mindig is voltam, és ugyanolyan szenvedélyesen szeretem ezt a zenét, mint bármi mást, amit korábban csináltam.”

David természetesen lemezt is készít az újonnan felfedezett stílusban. „Mindenképpen felvesszük ezt az anyagot, mert úgy érzem, az embereknek hallaniuk kell. Ez az én muzsikám, és eltér az ebben a műfajban alkotó legtöbb előadó zenéjétől. Hank III-nek van az enyémhez hasonló hangzása, az enyémhez hasonló sztorijai, és nála is megtalálható ugyanez a metalos oldal. Szerintem szükség van az övéhez hasonló hozzáállásra, és én is készen állok arra, hogy hozzáadjam ehhez a stílushoz a saját attitűdömet, hangzásomat. Sok ember persze csak annyit lát ebből, hogy itt van ez a metal-csávó, aki új dolgokkal próbálkozik, és lehet, hogy emiatt esélyt sem adnak majd nekem, de akiknek mutattam eddig a zenét, azokra komoly hatást gyakorolt. Többen is azt kérdezték, miért nem csináltam meg ezt korábban. De erre is egyszerű a válasz: mindennek eljön a maga ideje. És persze azt sem jelenti ez az egész, hogy soha többé nem fogok metalt játszani, de a szívem most ezért dobban meg, így a lehető legjobb lemezzel akarok előrukkolni, és jól szeretném érezni magamat. Egy csomó nagyszerű dologgal készülünk, ami garantáltan meglep majd pár embert, de ez is csak arról szól, hogy a lehető legjobb dalokat írd, és közben jól szórakozz. Most éppen itt tartok, és marhára boldoggá tesz.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #10 csillus 2016-05-11 08:26
Idézet - wrom:
Idézet - csillus:
milyen dögös pasi lett!


A nők többségét illetően (de nem kizárólagosan) ennyi a téma... Milyen "dögös pasi". Röhögni sem tudok ezen, inkább szánalmasnak tartom. >>Dögös csaj>dögös csajokat


ez a te bajod cicavirág!
Idézet
 
 
+6 #9 Habbal 2016-05-10 23:04
Én is kb 95%-ban hallgatok metal-t, najó talán 98 :)
Semmi gond nincs ezzel, Devin is csinált már elektronikus zenét, vagy blues-osabb Casualties of Cool. Nem csak metal-ból áll a világ, de nélküle nem lenne ugyanaz.
Idézet
 
 
+2 #8 necromedve 2016-05-10 22:30
Ebből 2 perc és 9 másodperc bőven elég is volt.

De ha ettől lesz boldog, mit lehet tenni. Pete Sandoval meg Jézustól... Megártott nekik a sok fejrázás. :P
Idézet
 
 
-10 #7 wrom 2016-05-10 20:14
Na, mi van már?!
Szóval >>dögösségi>dögös>Dögös
Idézet
 
 
-10 #6 wrom 2016-05-10 20:10
Idézet - csillus:
milyen dögös pasi lett!


A nők többségét illetően (de nem kizárólagosan) ennyi a téma... Milyen "dögös pasi". Röhögni sem tudok ezen, inkább szánalmasnak tartom. >>Dögös csaj>dögös csajokat
Idézet
 
 
+6 #5 RobertThorn 2016-05-10 16:38
Az ilyen outlaw countrykkal a világon semmi baj nincs (ez kilométerekre van a Steven Tyler által is preferált takonypopkantri tól), David hangja meg valami kegyetlen módon passzol bele ebbe a stílusba :) Ha ráfekszik, simán lehet belőle tényező ezen a színtéren is.

Remélem azért poénból egy dalába majd becsempészi a bow to me faithfullyt, hehe ;D
Idézet
 
 
+6 #4 zombee 2016-05-10 11:12
Jeff Walker-nek is volt egy jópofa country-s beütésű lemeze 10 éve, nem biztos, hogy égetnivaló, ha valaki death metal mellett mást is kipróbál. Vincent dalait még nem hallottam, este kipróbálom.
Idézet
 
 
+5 #3 csillus 2016-05-10 11:12
milyen dögös pasi lett!
Idézet
 
 
-17 #2 Bede Fallosz 2016-05-10 10:40
Idézet - abrakadabra:
Ez a tragikum és a röhej határmezsgyéjén van valahol, nem Texasban.

Tudod okoska van aki kinövi a hörgő szart tizenöt év fölött
Idézet
 
 
-3 #1 abrakadabra 2016-05-10 10:39
Ez a tragikum és a röhej határmezsgyéjén van valahol, nem Texasban.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.