Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

David Ellefson is felmerült a Metallica basszerjelöltjeként

David Ellefson egy friss interjúban megerősítette a már akkoriban is keringő híreszteléseket: 2001 környékén, Jason Newsted kilépése idején az ő neve is tényleg felmerült a Metallica esetleges új basszusgitárosaként.

megadeth_2016_06

A The Metal Voice-nak adott interjút David Ellefson, és megerősítette azokat a híreket, amelyek Jason Newsted Metallicából történt távozása idején már keringtek a sajtóban: ezek szerint a Megadeth basszusgitárosának neve valóban felmerült a Metallicánál, mint lehetséges új tag. „Nem hívtak fel, de tudom: szóba került náluk, hogy esetleg rajtam is elgondolkodhatnának”, fogalmazott Ellefson. „És azt is tudom, hogy Lars és Dave beszéltek a témáról, mert a Metallica éppen akkor rakott össze egy rövid listát arról, kik jöhetnek szóba. És hogy őszinte legyek… Szóval a Metallica nagyszerű, rajongójuk vagyok, barátaimnak is tartom őket, és akármilyen formában szívesen segítem őket, de szerintem pont akkoriban hozták meg a döntésüket, amikor a Megadeth 2002-ben feloszlott.”

David következő produkciója az Altitudes & Attitude első lemeze lesz, amely január 18-án, a Megaforce-nál jelenik meg. A név Frank Bello és Ellefson közös formációját takarja: az Anthrax és a Megadeth basszerei Jay Ruston producerrel készítették el a lemezt, amelynek egy EP formájában, 2014-ben már volt előzménye, társuk a stúdióban pedig Jeff Friedl dobos (A Perfect Circle, Ashes Divide) volt. Az albumon természetesen több neves vendég is felbukkan majd: meglátogatta a párost a stúdióban Ace Frehley, Gus G., Nita Strauss, Christian Martucci és Russ „Satchel” Parrish is.

 

Hozzászólások 

 
#2 rockart 2018-12-30 19:02
Ez a kijelentése meg szerintem egy bődületes kamu, meg egy újabb megfoghatatlan "hír", csak reklámozni kell valamivel a cikkben szereplő jövő évi megjelenését, és ehhez úgy látszik nem kell más még továbbra sem, mint a Metallica név felemlegetése. Ez már Mustaine-nél is működött, bevált recept, gondolta hát most ő is beveti. Vagy épp Mustaine tanácsát megszívlelte.
Idézet
 
 
#1 gjon 2018-12-30 00:46
Érdekes lett volna Őt a Metallicában látni. Vajon miket sütöttek volna ki James-szel? Már, ha Lars engedett volna teret Neki :)
Mindenesetre maximális tisztelem Dave-é, hogy ilyen szinte tudja kezelni Mustaine-t.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.