Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dark Day Sunday: hallgasd meg a Fates Warning gitáros új bandáját!

Négy dal is meghallgatható a Dark Day Sunday jövőre megjelenő bemutatkozó albumáról, ami azért érdekes, mert a csapatban a Fates Warning gitárosa, Frank Aresti egyesítette erőit a Shadows Fall dobos Jason Bittnerrel. A zenekar ugyanakkor nem progresszív metalt vagy metalcore-t játszik, hanem modern thrasht.

A Dark Day Sunday tagjai Aresti és Bittner mellett Marc Lopes énekes és a Berklee zenesulit elvégzett Ed Lanouette basszusgitáros, első négy daluk – Halfway To Gods, Conversation With The Dead, Halo Of Decay, One Bullet Away – pedig máris hozzáférhető. A tagok olyan neveket emlegetnek fő inspirációként ebben a formációban, mint a Metallica, az Exodus vagy a Megadeth, az énekes Lopes fő példaképe pedig Bruce Dickinson.

„Imádok a Fates Warninggal játszani, de a Dark Day Sunday így is speciális helyet foglal el a szívemben”, mondja Aresti. „A késői ’70-es évek brit punk és hardcore muzsikáján nőttem fel, majd jött a korai amerikai thrash. Hihetetlenül imádom ezt a zenét!”

Egyelőre még nem tudni pontosan, mikor és melyik kiadónál jelenhet meg a Dark Day Sunday első nagylemeze, de az biztos, hogy a banda intenzív turnézással szeretné megtámogatni az anyagot.

Halfway to Gods by Dark Day Sunday Conversation with the Dead by Dark Day Sunday Halo of Decay by Dark Day Sunday One Bullet Away by Dark Day Sunday

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.