Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csúnya rendőrségi ügybe keveredett Deen Castronovo

0617deenŐrizetbe vették a Journey dobosát, Deen Castronovót egy tettlegességig fajult családi vita során a hétvégén. A zenészt óvadék ellenében helyezték szabadlábra, és nem ez az első efféle esete.

Oregoni otthonából vitték el vasárnap a rendőrök a Journey 50 éves dobosát, Deen Castronovót, miután kihívták őket a helyszínre. Egyelőre nem tudni pontosan, mi zajlott le a házban, de a zenészt közelebbről meg nem határozott erőszakos magatartás, kényszerítés és fenyegetés miatt vitték el, hogy aztán nem sokkal később szabadon is engedjék némi óvadék ellenében. Egyelőre nem tudni, hogy az ügynek lesz-e folytatása, de a dobos nem most először gőzölt be: 2012 januárjában egyszer már elvitték a zsaruk, miután a gyanú szerint megtámadta egyik volt barátnőjét. Akkor 80 óra közmunkával és némi dühkezelési tanácsadáson való részvétellel megúszta egy peren kívüli egyezség keretében, és ügyvédei szerint természetesen csak csúnya félreértésről volt szó, amit nem kellett volna ennyire felfújni...

A főállásban évek óta a Journeyben doboló Castronovo először Tony MacAlpine és Marty Friedman oldalán, illetve a Cacophonyban szerzett magának nevet a szakmában még a '80-as években, majd szintén Neal Schon és Jonathan Cain oldalán, a Bad Englishben jött el számára a nagy kiugrás. Később dobolt a Hardline-ban, Ozzy Osbourne zenekarában, Steve Vainál, a G//Z/R-ban és a Soul Sirkusban is, idén pedig a Revolution Saintsben énekesként is bemutatkozott. A Fear Factory augusztusban érkező új albumán, a Genexuson szintén vendégeskedik.

 

Hozzászólások 

 
#2 Dead again 2015-06-17 21:54
Megnéztem, jól meg is lepődtem, hogy a Plastic planet-en is ő tolja! Nem is tudtam.
Idézet
 
 
#1 kamikaze 2015-06-17 21:04
A hírtől függetlenül (ami persze sajnálatos, még ha vak komondor nem is szerepel benne), de sokan esetleg nem tudják, hogy Castronovonak zenészkörökben hatalmas renoméja van. Eddigi pályafutása alatt a kimagasló technikája miatt mindig is keresett dobos volt, nem akármilyen bandákban, lemezeken és zenészekkel muzsikált együtt! Neve mégsincs annyira forgalomban, mint néhány sokkal kevésbé jelentős, ám annál gyakrabban emlegetett pályatársáé, pedig megérdemelné. Érdemes lecsekkolni a diszkográfiáját , szenzációs életműve van (több, mint 30 lemez!), nem egy kispályás fickó!

http://www.deencastronovo.net/music.htm

És még énekelni is kiválóan tud. De, hogy lesz ebből júliusban Journey, majd később Revolution Saints turné, ha esetleg mégis elmarasztalják?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.