Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csúf pereskedés lassíthatja az új Avenged Sevenfold elkészültét

0114a7xHamarosan megkezdi a stúdiózást új nagylemezével az Avenged Sevenfold, ám a zenekar hosszas pereskedésre számíthat jelenlegi kiadójával. A Warner jogi eljárást kezdeményezett a csapattal szemben, akik már inkább máshol dolgoznának, viszont a cég szerint még tartoznak nekik pár kiadvánnyal…

Beperelte az Avenged Sevenfoldot a Warner kiadó, miután a zenekar a saját értelmezése szerint felmondta szerződését a céggel, ám a lemeztársaság miatt ezt nem tehették volna meg, ugyanis még két stúdiólemezzel és egy koncertanyaggal tartoznak nekik. A Warner ellenkezése érthető, hiszen az Avenged Sevenfold a 21. század egyik kiemelkedően sikeres rock/metal-csapatának számít, legutóbbi két nagylemezük listavezető volt az Egyesült Államokban, és még a 2014-es Hail To The King is több mint egymillió példányban kelt el világszerte, márpedig ilyen eredményeket a rockszíntérről manapság már csak nagyon kevesen tudnak produkálni. A banda szerint ugyanakkor már ennek ellenére sem kapják meg a méltó figyelmet a Warnernél, mivel a cégnél nagyon komoly belső átalakulások zajlottak az utóbbi években, és ezek miatt személyes kapcsolataik javarésze is megszűnt.

„Leginkább azt mondanám, hogy baromi agresszív”, jellemezte még korábban a készülő új albumot Zacky Vengance gitáros. „Mindenféle agresszív irányba terjeszkedik, de közben a dallamosság is megmaradt. Sok olyan metalelem van a dalokban, amiken annak idején felnőttünk, és tonnányi dallam. De nehéz jellemezni a végeredményt. A mostani stádiumban a durva rá az egyetlen megfelelő jelző.” „Megint teljesen más lesz ez a lemez, mint az előzőek”, tette hozzá Brooks Wackerman, a banda nemrég leigazolt új dobosa. „Biztosan tudom ezt: noha avengedesen szól majd, más lesz, mint a Hail To The King. Szerintem több klasszikus Avenged lesz benne, és beleszövünk új elemeket is.”

A megjelenés eddig szinte bizonyosan 2016-osnak tűnt, de ki tudja, a per mennyiben lassítja majd a dolgaikat, szóval inkább ne vegyünk fixnek semmit. A stúdiózás mindenesetre februárban indul, és Zacky, illetve Synyster Gates a Schechter új, nekik és velük fejlesztett signature modelljein nyomja majd fel a friss témákat.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Svet 2016-01-15 18:41
"Egyesült Államokban, és még a 2014-es Hail To The King"
Igazából 2013 nyarának végén(vagy ősz elején) jelent meg az album. :)
A belinkelt kritika is akkor íródott...
http://www.shockmagazin.hu/cd-kritika/avenged-sevenfold-hail-to-the-king
Idézet
 
 
+3 #2 Gabe von Buddah 2016-01-15 11:04
"A stúdiózás mindenesetre februárban indul, és Zacky, illetve Synyster Gates a Schechter új, nekik és velük fejlesztett signature modelljein nyomja majd fel a friss témákat"

Ez a Schechternél, az Avenged-es fiúk esetében ugye annyit jelent, hogy a megszokott modellt kihozzák egy új színben :D
Idézet
 
 
+5 #1 xyxy 2016-01-15 09:28
Akkor most késik a Load?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.