Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csak négy új dal lesz a visszatérő albumon

Az SPV/Steamhammer gondozásában jelenik meg májusban az amerikai Malice új nagylemeze, amely az első teljes albumuk lesz az 1987-es Licence To Kill óta, ám csupán négy új dalt rejt majd. A kultikus US power metal banda élén az amerikai színtér egyik örökmozgó veteránja, James Rivera (a képen) ereszti ki óriási torkát.

A '80-as évek elején alakult kaliforniai Malice a metal hőskorában két erős albumot is kiadott az 1985-ös In The Beginning...-gel és az 1987-es Licence To Kill-lel, az 1989-es Crazy In The Night EP után azonban feloszlottak, és egészen 2006-ig nem is hallattak magukról. Ekkor a banda újjáalakult, de továbbra sem vitték túlzásba az aktivitást: a sztori csak a közelmúltban fordult igazán komolyra, és végül nemrég jutottak el odáig, hogy bevonuljanak a Los Angeles-i Silver Cloud stúdióba lemezt felvenni. A banda felállásában Jay Reynolds és Mick Zane gitárosok, illetve Mark Behn basszer képviselik a régi arcokat, a dobos Pete Holmes, a fronton pedig az egyik legnagyobb US metal veterán, James Rivera (Helstar, Destiny's End, Seven Witches, Vicious Rumors) áll. A csapatot Joe Floyd, a szintén underground amerikai metal legenda Warrior gitárosa segíti a stúdióban producerként.

Aki ugyanakkor új Malice dalokra fenné a fogát, óvatosan lelkesedjen: az egyelőre cím nélküli friss anyag mindössze négy friss témát tartalmaz majd, a többi újravett régi anyag lesz. Az új dalokat egyébként az Agent Steel basszere, Robert Cardenas játszotta fel, és élőben is ő zenél majd a bandával.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.