Shock!

március 31.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csak júliusban hoznak ítéletet Phil Rudd ügyében

0612acdcJúliusra halasztották az ítélethirdetést Phil Rudd, az AC/DC ex-dobosának büntetőperében. Phil továbbra sem áll kapcsolatban társaival, és a zenekar turnémenedzsere szerint fel sem merült, hogy beugorjon a bandába például az új-zélandi koncerteken, ahol él.

„Chris Slade dobol majd Új-Zélandon is”, mondta a Bay Of Plenty Timesnak Garry Van Egmond, az AC/DC turnémenedzsere, amikor arról faggatták, esetleg lakóhelyén, Új-Zélandon Phil Rudd dobolhat-e majd a zenekarban. Azt ugyanakkor nem volt hajlandó kimondani, hogy a balhés dobos végérvényesen kikerült a zenekarból. „Egyelőre nem tudom megerősíteni azt, hogy Phil véglegesen is távozott volna a bandából. Csak annyit mondhatok, hogy az új-zélandi koncerteken sem ő dobol majd.”

Ez még persze messze van, hiszen az AC/DC aktuális, a tavalyi Rock Or Bust lemezhez kapcsolódó turnéja csak decemberben éri el a szigetországot, és könnyen lehet – bár nem hisszük… –, hogy Rudd akkor már egy büntetésvégrehajtási intézet vendégszeretetét lesz kénytelen élvezni. A 61 éves zenész áprilisban bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt: a dokumentumok szerint majdnem fél gramm metamfetamint és 91 gramm marihuánát foglaltak le a dobos otthonában még novemberben, amikor házkutatást tartottak nála. Utóbbi vizsgálatot az tette szükségessé, hogy Phil telefonon azzal fenyegette meg egy munkatársát és annak lányát, hogy megöli őket. Ez ügyvédje szerint pusztán csak egy dühös, indulatos beszélgetés volt, Ruddnak természetesen esze ágában sem volt ténylegesen megölni az érintetteket, de Új-Zélandon már ilyesmivel fenyegetőzni is bűncselekménynek számít, és Phil a legrosszabb esetben akár hét évet is kaphat a fentiekért. Az ügyben eredetileg június 26-án hoztak volna ítéletet, ezt azonban most július 9-ére halasztották.

Phil saját bevallása szerint kereste a kapcsolatot Angus Younggal, de hiába.

 

Hozzászólások 

 
-2 #1 Venomádi 2015-06-13 16:59
Akármi is lesz a vége, szerintem a pasasnak mindenhogyan lőttek. Kissé talán lejáratta a nevet.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.