Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Crank It – Living With Ghosts: a második szám John 5 új albumáról

0509johnInvasion címmel új lemezt jelentet meg idén John 5 és csapata, a The Creatures. A gitáros most a második dalt is bemutatta az albumról.

Hamarosan friss stúdióalbummal jelentkezik a John 5 And The Creatures, ahol Rob Zombie jelenlegi és a Marilyn Manson, illetve David Lee Roth egykori gitárosa mellett Ian Ross basszer és Logan Miles Nix dobos zenél. Az Invasion pontos megjelenési dátumát egyelőre nem tudni, de a zenekar már január elején bemutatott egy Zoinks! című friss szerzeményt, amelyhez ráadásul egy különleges, animációs videót készítettek. Érdekesség, hogy a klip szellemi atyja Brett Broggs, a Disney egyik vezető szakembere volt, és szinkronhangként Nikki Sixx, illetve a cinderellás Fred Coury is felbukkan benne. Most pedig a második szám is megérkezett, ez a hangzatos Crank It – Living With Ghosts címen fut.

Magát az Invasion lemezt egyébként Barry Pointer producerrel-hangmérnökkel készítette el John, és két évvel követi majd a sorban a legutóbbi Season Of The Witch anyagot. John egy észak-amerikai kört biztosan fut majd a lemezzel, de egyelőre nem tudni, Európába is átjut-e szólóban koncertezni. Gyanúnk szerint nem, mivel idén elvileg egy Rob Zombie-album is kijön majd...

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.