Shock!

május 27.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cradle Of Filth: verseskötet és beteg képregény Danitől

0409samarayaAcross The River Bedlam címmel verseskötetet jelentet meg a Cradle Of Filth frontembere, Dani „Filth" Davey. A gyűjteménybe évek hosszú sora alatt írt költemények kerülnek majd. A banda emellett egy felnőtteknek szóló képregényen is dolgozik.

Egyelőre még nem tudni, pontosan milyen típusú verseket írt Dani az elmúlt években, de abból ítélve, hogy a kötet illusztrációit Sam Araya készíti, aki több elhíresült Cradle Of Filth pólómintáért, illetve például a Thornography lemez artworkjéért is felelt, aligha szimpla szerelmi líra született a kezei alatt... A képek egy részét itt lehet megtekinteni.

A Cradle Of Filth emellett egy szigorúan felnőtt képregényen is dolgozik, amelynek sztorija szintén magán viseli Dani kezei nyomát, de Kurt Amacker öntötte végső formába. „Nagyon izgatott vagyok emiatt, és a történet egy tényleg felnőtt történetnek ígérkezik a Cradle Of Filth univerzumból", mondja a készülő műről Dani. „Szerepelni fog benne a megszabadított Oscar Wilde, Lilith, aljas szexuális mágia-praktikák és egy kóbor suffolki lord, aki abban a nem túl irigyelt helyzetben találja magát, hogy a 19. század blaszfémiára vonatkozó törvényei alapján megvádolva egy rémálomszerű, okkult alvilágban találja magát."

Kíváncsian várjuk a végeredményt...

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 kéjsóvár bohóc 2013-04-10 21:21
A korai Cradle-t nagyon csipáztam! Atmoszférikus és hangulatos zenét nyomtak! De ahhoz kellett Damien és Lecter billentyűs is. A mai C.o.f. már vicc kategória!
Idézet
 
 
+1 #2 nihilak 2013-04-09 10:26
Idézet - Mókus:
Ez egy idióta. Nevetséges.

Aztán miért?
Idézet
 
 
-3 #1 Mókus 2013-04-09 09:20
Ez egy idióta. Nevetséges.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.