Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cradle Of Filth: punkosabb, együtténeklősebb új album jön októberben

The Manticore & Other Horrors címmel jön ki október 30-án a brit Cradle Of Filth új nagylemeze, amelyet mintegy két hónap munkájával rögzítettek Dani Filthék két suffolki stúdióban. Az anyag az előzetes ígéretek szerint súlyosabb és punkosabb lesz, mint az utóbbi néhány Cradle album, de természetesen a megszokott ízek megőrzése mellett.

„Egy némiképp más irányvonal ez a Cradle Of Filth számára", mondja az albumról Dani Filth énekes. „Nagyon friss lesz mindazok számára, akik értékelik a többi munkánkat. Rövidebb ez a lemez az előzőeknél, de igyekeztünk fokozottan koncentrálni a dallamokra és az eltérő technikákra, amik eddig jobbára hiányoztak a zenénkből. Kicsit punkosabb, kicsit strukturáltabb, kicsit együtténeklősebb, de ezzel együtt is szélsőséges és Cradle Of Filth-es. Szerintem az emberek meglepődnek majd, ha meghallják, hogy ez jelenti a bandát 2012-ben."

Dani persze emellett mindenkit igyekszik megnyugtatni, hogy a normál változatban tizenegy dalos album vérbeli Cradle cucc lesz. Azt ugyanakkor szándékosan igyekeztek elkerülni, hogy konceptlemezt készítsenek: a dalok között ugyan van némi laza kapcsolat, de az anyag ezt leszámítva nótacentrikusnak ígérkezik. A szerzemények között olyanok találhatók, mint az Illicitus, a Pallid Reflection, a For Your Vulgar Delectation, a Frost On Her Pillow vagy a monumentális The Abhorrent And Siding With The Titans.

A Scott Atkins keverte The Manticore & Other Horrors megjelenése után a zenekar turnéra indul Európában a God Seed, a Rotting Christ és a Dark End társaságában.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 TelekiPál 2012-08-20 17:29
Nekem mindig meglepetés a Cradle. Amikor a legkevésbé várok tőlük jó lemezt, jön egy Godspeed ami (szerintem) egész jó, van a lemeznek egy egységes atmoszférája. Ugyanakkor ez a legutóbbi, már címében is nevetséges Darkly, Darkly egy bazári ökörködés volt.

Sokat várok a Manticoretól, lehet h éppen ezért lesz a végén pofáraesés :(
Idézet
 
 
+2 #3 BSND 2012-08-19 11:58
Punkosabb, együtténeklőseb b? Ájjájj...
Ez a Thornographyt juttatja az eszembe, ami hallgathatatlan volt.
Pedig régebben még azt mondták, hogy a legelső albumra fog emlékeztetni az új cucc, ami nem lenne rossz. (Persze nem rohannék fejvesztve a boltba a megjelenés napján, de az első három lemez még rendben volt, az volt a CoF jó iránya).
Idézet
 
 
-1 #2 2012-08-19 11:33
vannak még olyanok, hogy Crédli Filter rajongók??? :DDD
Idézet
 
 
+2 #1 Nűnű 2012-08-19 10:45
Na, ez lehet, hogy az a lemez lesz, ami nekem tetszeni fog, a rajongóknak meg nem ... :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.