Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cockroach: nézd meg az Amberjack új videóját!

amberjack_20171120Pár hónapja jelent meg az Amberjack kiváló első albuma, a Storm. A zenekar most leforgatott egy videót a Cockroach című számhoz.

Stílusát tekintve leginkább talán vintage rocknak, netán americanának lehetne titulálni a hazai Amberjacket, akiknek május 2-án jött ki első albuma Storm címmel, a GrundRecords gondozásában. A tagok eltérő zenei múltjának, és ízlésének köszönhetően olyan dalok születtek, amelyekhez hasonlót igen ritkán, vagy egyáltalán nem hallani magyar zenekartól. A lemezen az Amberjack tagjain (Láng Vince – ének, Nagy Márk – gitár, Remete Marcell – gitár, Németh Csaba – basszusgitár, Haraszti Ádám – dob) kívül Budai Benjámin (billentyűs hangszerek) és Pákai Petra (vokál) is közreműködik. A felvételeket, valamint a keverést és a masteringet Csobánczi Péter és Szűcs Szabolcs készítette a budapesti TrashHill Studiosban.

A Cockroach című számhoz most forgattak videót, ez alább megtekinthető. „A fiúk hullafáradtak voltak, miután előző este bulijuk volt egy olasz rockbandával, s eleinte idegenkedtek is attól, hogy valódi csótányok legyenek a klipben, de végül jól kijöttek a kis állatokkal. A madagaszkári bütykös csótány azon a hideg reggelen magabiztosan sétált egy jó baráttól, Baráth Zoltántól kölcsön kapott 1962-es 250 lóerős Chevrolet Corvette Convertible motorháztetején, sőt Láng Vince lábán is, aki hősiesen tűrte a látványt", áll a videóról szóló közleményben.

Láng Vincével a lemez kapcsán készített interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.