Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Chuck és Dave új távlatokat hozott a projektbe”

Soul Pretender címmel jelenik meg novemberben a Primitive Race második albuma. A formációban olyan zenészek bukkannak fel, mint Chuck Mosley vagy Dale Crover.

0815chuck

Második lemezével jelentkezik november 3-án, a Metropolis kiadónál a Primitive Race. Az indusztriális hard rockban utazó banda alaptagjai Chris Kniker basszer/énekes, Mark Gemini Thwaite gitáros/programozó és Erie Loch gitáros/programozó, és akárcsak a két évvel ezelőtti bemutatkozásnál, ezúttal is neves vendégekkel készítették el az anyagot. Hogy mindjárt a legizgalmasabb momentummal kezdjük, a teljes lemezen Chuck Mosley, a Faith No More eredeti frontembere énekel, de azért az sem hangzik rosszul, hogy a dobokat meg a Melvinsből ismert Dale Crover ütötte fel... A stúdiós szakemberek listáján pedig ott találjuk Maor Appelbaumot, Toshi Kasait és Joe Haze-t is.

primitiverace_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Row House
02. Cry Out
03. Cranial Matter
04. Take It All
05. Bed Six
06. Stepping Stone
07. Turn It Up
08. Soul Pretender
09. Nothing To Behold
10. Dancing On The Sun

„Zeneileg a Soul Pretender természetes fejlődést jelent az első albumhoz képest", mondja Kniker. „Tökéletes, hogy sikerült bevonni a munkálatokban Chuckot és Dave-et, mert tényleg új távlatokat hoztak a projektbe, és perfekt módon passzolt a stílusuk Markéhoz, Erie-éhez és az enyémhez. Maga a lemez pedig céltudatosabb, organikusabb. Ezúttal egy pőrébb megközelítésű alternatív rockalbumot akartam élő, igazi dobokkal. Ennek a lemeznek most van tere. Semmiképpen sem az volt a cél, hogy valami túlpolírozott, hibátlan cucc szülessen."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.