Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Chris Squire után John Wettont is Billy Sherwood helyettesítheti

0309bsJohn Wetton halála után sem áll le az Asia: a legendás progger-AOR-szupergroup még idén visszatér a koncertszínpadokra, a frontember helyén pedig Billy Sherwood áll majd a deszkákon. A dolog ugyanakkor egyelőre mindössze négy dátumról szól.

Novemberben már biztos, hogy az Asia lesz a Foreigner brit turnéjának vendégzenekara négy koncert erejéig. A csapat ezeket a fellépéseket tisztelgésnek szánja a januárban rákban elhunyt John Wetton előtt, a fronton Billy Sherwooddal, aki szólóművészként és stúdiózenészként is komoly nevet szerzett magának a progresszív színtéren az elmúlt bő két évtized folyamán – leginkább ugyanakkor mégis a Yes többszörös tagjaként ismert, ahol pár éve ismét ő játszik a néhai Chris Squire helyén. A csapatban természetesen továbbra is ott lesz Geoff Downes billentyűs és Steve Howe gitáros, Carl Palmer dobos azonban korábban lekötött egyéb elfoglaltságai miatt nem tud részt venni a bulikon, így az ő feladatait Steve fia, Dylan Howe vállalta magára.

Wetton családja teljes szívvel támogatja a zenekart ebben a formában is, de egyelőre nem tudni, lesz-e később is folytatás.

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 frontiers 2017-03-09 10:31
Minden tiszteletem Sherwood-é, kiváló muzsikus, de ez egy vicc...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.