Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Chris Adler dobolja fel a Protest The Hero új albumát

0607pthcaMoe Carlson dobos helyett Chris Adlerrel, a Lamb Of God ütősével rögzíti új nagylemezét a kanadai Protest The Hero, mivel Carlson otthagyja a zenekart, és inkább a tanulmányaira koncentrál a jövőben. A banda új albuma ősszel jelenhet meg.

„Moe mindenkihez egyenként odament és közölte vele, hogy visszamegy a suliba”, magyarázta az AUX-nak a döntés hátterét Rody Walker énekes. „Én azt mondtam neki: jó neked, ez remek! Utána pedig mondta, hogy nem érez magában késztetést arra, hogy valaha is újból turnéra induljon. Na, ez viszont kurva szarul érintett, valósággal sokkolt. De Moe összességében nagyon korrekt módon kezelte az egész kérdést.”

A csapat sessiondobosként így Chris Adlerrel veszi fel az egész új lemezt, aki a Lamb Of Godból ismert. „Máshonnan érkezett, mint mi”, mondja róla Walker. „Mi a punk felől jutottunk el a heavy metalig, így furcsa lehetett számára punkos ütemeket nyomni, és ezek egy részét is heavy metalos felfogásban játssza. A végeredmény az eddigi legsúlyosabb vagy legmetalosabb megszólalású albumunkat eredményezheti.”

Mivel a Protest The Hero-nak a legutóbbi Scurrilous album után lejárt a szerződése a Vagrant kiadóval, a csapat úgy döntött, nem köti magát nagyobb cégekhez, hanem közvetlenül a közönséghez fordul, és az utóbbi években egyre elterjedtebb módi szerint tőlük kér pénzt az új lemez elkészítéséhez. Az adományozók már 10 dolláros hozzájárulásért cserébe is a megjelenés előtt kapják meg a lemezt digitális formában, az összeg növekedésével párhuzamosan pedig egyre változatosabb ellenszolgáltatásban részesülnek a zenekartól. Mivel az eredetileg belőtt 125 ezer dollárnak majdnem a duplája jött össze, a vállalkozás totális sikernek tekinthető. Az egyelőre cím nélküli anyag megjelenése ősszel reális.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.