Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Children Of Bodom: jövő héten VOLT, 2013-ban új lemez

Visszatért a Nuclear Blast istállójába a finn Children Of Bodom, akik jövő héten Sopronban, a VOLT Fesztiválon is fellépnek. Alexi Laihóék nemrég egy válogatást jelentettek meg, 2013-ban azonban jön az új stúdiólemez is.

„Jó, produktív és hosszú periódust töltöttünk a Spinefarm kiadónál, de elérkezett az idő a váltásra", magyarázza a szerződéskötést Laiho. A zenekar tagjai hangsúlyozzák: remek emlékeik vannak karrierjük Nuclear Blasthez kötődő szakaszáról, így mindannyian alig várják, hogy ismét közösen dolgozzanak velük. A német cég gondozta annak idején a Bodom első három nagylemezének Finnországon kívüli kiadását, innentől fogva pedig az egész világon ők jelentetik meg és terítik majd Laihóék munkáit.

A Children Of Bodom egyelőre még nem fogott neki a következő album konkrét munkálataihoz, de 2013-ban biztosan megjelenik a Relentless Reckless Forever utódja. Aki addig nem bírja ki, az addig is a május végén kiadott Holiday At Lake Bodom (15 Years Of Wasted Youth) válogatáslemezzel vigasztalódhat, amelyre két kiadatlan feldolgozást is feltettek, egy dalt a Dropkick Murphystől és egyet Rick Springfieldtől.

Egy hivatalos lista szerint egyébként a Bodom minden idők hetvenedik legtöbb lemezt eladott könnyűzenei előadójának számít Finnországban. Ez így önmagában talán nem tűnik túl jó eredménynek, de érdekes adat, hogy Alexiék a maguk 240 ezer otthon értékesített hanghordozójukkal csupán 27 ezer példánnyal maradnak le a hatvannegyedik helyen állomásozó Guns N' Roses mögött, a U2-t (73. hely) vagy az Iron Maident (79.) pedig meg is előzik.

A Children Of Bodom június 27-én Sopronban, a VOLT Fesztiválon játszik.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 matheusthemaggot 2012-06-23 12:01
Igen, többek közt én is...
Idézet
 
 
-7 #1 TelekiPál 2012-06-23 08:27
Van még aki komolyan veszi ezeket a majmokat?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.