Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Children Of Bodom: „Azért csinálunk lemezt, hogy turnézhassunk”

Március 8-án érkezik az új Children Of Bodom album, a Relentless Reckless Forever, mely már a finn zenekar hetedik teljes nagylemeze lesz a sorban. Alexi Laihóék április 22-én ismét fellépnek Magyarországon az Ensiferum társaságában, az anyagról pedig már elérhető az első videoklip, melyet a Was It Worth It? dalhoz forgattak.

Az új Children Of Bodom albumot otthon, Finnországban rögzítette a csapat Matt Hyde producerrel, akit alighanem nem kis részben amiatt szerződtettek, mert a Universal az Egyesült Államokban is kiemelt megjelenésként kezeli az anyagot, és komoly előrelépést várnak tőle a tengerentúlon. Valószínűleg ezért kerül fel az albumra Eddie Murphy Party All The Time-jának feldolgozása is, mely 1985-ben hatalmas slágernek számított odaát. Az utolsó Bodom lemez, a Blooddrunk a Billboard-lista 22. helyéig verekedte magát, így Alexiék komoly eséllyel indulnak egy nagyobb amerikai áttörés felé.

A Relentless Reckless Foreverre az alábbi dalok kerülnek majd fel:

01. Not My Funeral
02. Shovel Knockout
03. Roundtrip to Hell and Back
04. Pussyfoot Miss Suicide
05. Relentless Reckless Forever
06. Ugly
07. Cry of the Nihilist
08. Was It Worth It?
09. Northpole Throwdown
10. Party All The Time (Eddie Murphy feldolgozás)

A Children Of Bodom 2011. április 22-én az Ensiferum és a Machinae Supremacy társaságában a Petőfi Csarnokban játszik. „Koncertbandának tartjuk magunkat. Azért jelentetünk meg mindig újabb albumokat, hogy utána hónapokig turnézhassunk”, nyilatkozta egy friss interjúban Janne Wirman billentyűs a Metal Shrine portálnak. „Többnyire élvezetes is a dolog, bár amikor minden esetlegessé válik, és egyedül a repülőtereket, a hotelszobákat meg a koncerthelyszíneket látod, néha eléggé ránehezedik az emberre. De az idő nagyrészét még ma is nagyon élvezzük.”

Janne saját bevallása szerint csak ritkán hallgatja a régebbi Bodom anyagokat. „Ha otthon piálgatunk a haverokkal, és valamelyikük megemlít egy-egy korábbi dalt, lehet, hogy előássuk az albumot, és meghallgatjuk egy részét, miközben jókat nevetünk. Néha a repülőtereken is bele-belehallgatok a korábbi zenéinkbe csak a poén kedvéért, de ez sem jellemző…”

A budapesti bulira a jegyek előzetesen 5900 forintba, a koncert napján 6900 forintba kerülnek. További részletek a Concerto honlapján.

 

Hozzászólások 

 
#1 Szikla Joe 2011-02-18 22:15
megyek
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.