Shock!

január 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Butler, Webb, Gall: pokolian súlyos projekt

0311terryÚj death metal-szupergroupot alapított a nemrég az Obituaryvel Budapestet is megjárt Terry Butler basszusgitáros, a floridai underground színtér egyik emblematikus figurája. A bandának egyelőre nincs neve, de Ed Webb, a Massacre ex-énekese és a Six Feet Underből ismert Greg Gall dobos egyaránt tagok benne.

„Egyelőre még újszülöttről beszélünk, de hamarosan lábra áll, és rohanni fog!”, mondja az egyelőre név nélküli projektről Butler, aki jelenleg az Obituaryben basszusgitározik, de annak idején a Deathben és a nemrég ismét jegelt Massacre-ben is megfordult. „Nem akarok ígérgetni a stílust tekintve, de annyit azért tudjatok: pokolian súlyos lesz a zene!”

Butler ezzel egyidejűleg sajnálatát fejezte ki azt illetően, hogy a tavalyi Back From Beyond lemez megjelenése után bő fél évvel feloszlott Massacre már nem tud részt venni a Death To All aktuális európai turnéján, pedig az eredeti tervek szerint ők játszottak volna nyitózenekarként. A feloszlás oka egyébként Butler és Webb távozása volt a bandából. „Nagyon vártuk ezt a kiemelt turnét, hogy a régi és az új rajongókhoz egyaránt eljuttassuk a Massacre zenéjét és üzenetét, de sajnos előre nem látható események egész sorozata húzta keresztül a számításainkat. Mindez nagyon szomorú, hiszen ti, a rajongók isszátok meg leginkább a történtek levét… A Back From Beyond mindenesetre nagyszerű lemez, Ed és én is roppant büszkék vagyunk rá. Köszönjük a támogatásotokat – de a Massacre ismét halott, ezúttal örökre.”

Fotó: Réti Zsolt

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.