Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Büszke vagyok rá, hogy tizenhetedik albumként képesek voltunk ezt letenni az asztalra”

1115overkillA napokban jelent meg a nyár egyik legfontosabb old school metal nagylemeze, az Overkill White Devil Armoryja. Bobby „Blitz” Ellsworthék szokás szerint most is odatették magukat, amiről a Bitter Pill című új klipdal láttán is bárki meggyőződhet.

„Az én személyes motivációm lényege annyi – és talán a partnerem, D.D. Verni nevében is beszélhetek –, hogy a közönség nem akar önismétlést”, mondta Blitz az anyagról az Artisannak. „Természetesen ez egy thrashcsapat, a metal közösség egyik leágazásához tartozunk, de fontos, hogy az emberek folyamatosan érdekesnek találjanak minket, így mindig megpróbáljuk egy bizonyos szintig újra feltalálni magunkat. És arra vagyok a legbüszkébb, hogy tizenhetedik albumként képesek voltunk letenni az asztalra egy olyan lemezt, mint a White Devil Armory, ahol nincs önismétlés. Meg kell húzni a határt az önismétlés és a saját stílus között.”

0322overkillcA White Devil Armory kiadója Észak-Amerikában az eOne, a világ többi részén a Nuclear Blast. Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Freedom Rings
02. Where There's Smoke...
03. Pig
04. Amorist
05. Down To The Bone
06. Bitter Pill
07. King Of The Rat Bastards
08. Another Day To Die
09. It's All Yours
10. In The Name

Az Overkill az év második felében érkezik Európába a Prong, az Enforcer és a Darkology társaságában. Magyar koncert sajnos nem lesz, aki látni akarja a négyest, az hozzánk legközelebb november 5-én Prattelnben csípheti el őket. A csapat tavaly nyári balatonszemesi fellépéséről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
-4 #2 Venomádi 2014-07-22 11:32
White Devil Armoryka? Ez mi?
Idézet
 
 
+12 #1 Sinka Márk 2014-07-22 07:56
Egy igen erős albumot sikerült letenniük, és a határokkal is igaza van, hozzák a saját stílusukat, de mégis újszerű az előző lemezeikhez képest.
30 éve szünet nélkül írják a lemezeket, és nem jellemző rájuk az arcoskodás és a sárdobálás, amit megígérnek azt meg is csinálják, sok banda példát vehetne róluk
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.