Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bullet For My Valentine: bármelyik pillanatban elkészülhetnek

Napok, sőt, órák kérdése, és befejezi negyedik nagylemezének felvételeit a Bullet For My Valentine. Ha minden jól megy, az album még idén év végén a boltokba kerül.

Matt Tuck énekes/gitáros korábban azt nyilatkozta az anyagról, hogy aki hallotta az új zenéket, az rendszerint azt mondta: a csapat egy nagyon magabiztos, céltudatos rockbanda benyomását kelti a dalok alapján. A Billboard-lista harmadik helyén debütált, világszerte több mint 500 ezer példányban elkelt Fever utódjának irányvonaláról ennél többet egyelőre tudni, de a csapat a legfrissebb interjúk tanúsága szerint a mai napig is tökéletesen elégedett az elődeinél középutasabb, rádióbarátabb utolsó albummal. „A többivel szemben ez minden ízében nagyon ott van a szeren", mondta még tavaly ősszel Michael Paget gitáros. „Abszolút oda jutottunk el vele, ahová zenekarként el szerettünk volna érni – amolyan érettebb lemez, igazi harmadik lemez, ami el is vitt minket oda, ahová el akartunk jutni. Mindenre választ adott velünk kapcsolatban, és lehetőleg a következő albumunk is ilyen lesz majd... A Feverben az volt a jó, hogy nemcsak dalonként élvezhető igazán, hanem komplett nagylemezként is. Leülsz és az egészet végighallgatod – ez például a Scream Aim Fire-re szerintem nem annyira jellemző."

Ha minden a tervek szerint halad, a lemez még 2012 végén a boltokba kerülhet, ezt megelőzően azonban Tuck még az Axewound projekttel is kihoz egy albumot.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.